Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 doet zijn ding op PC-trailer

Terwijl Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 op de Xbox 360 al enkele maanden voorloopt op de overige platformen, moet de game nog gaan verschijnen op de PC en de PlayStation 3. Of de onlangs aangekondigde extra content en features van de PlayStation 3-versie ook voor de PC-editie gelden is nog niet bekend, maar we hebben vandaag in ieder geval een spectaculaire trailer voor jullie.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen. Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Lees ook onze tactische review!

Voor de High Definition-versie (50MB) moet je hier wezen.

GRAW 2 is inmiddels al verschenen voor de Xbox 360 en zal in juni nog uitgebracht worden voor de PC, PlayStation 3 en PSP.

  1.   
    Wouter's avatar

    Was die nog niet uit dan, op de pc? Oh, ok. Nou ja ik heb de demo op de 360 gespeeld en die zag er in ieder geval heel goed uit! 😉

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    Al gespeelt via emulator. Maar ik haal’m wel in huis want het ziet er strak uit 😀

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Das wel héél toevallig. Die heb ik gister per toeval gezien!

  4.   
    Neolite's avatar

    R.andom H.ero schreef, "Al gespeelt via emulator. Maar ik haal’m wel in huis want het ziet er strak uit 😀 "

    bedoel je de 360 emulator, zoja waar heb je m weg 😮

  5.   
    R.andom H.ero's avatar

    neolite schreef, "

    ”R.andom H.ero” schreef, "Al gespeelt via emulator. Maar ik haal’m wel in huis want het ziet er strak uit 😀 "

    bedoel je de 360 emulator, zoja waar heb je m weg 😮 "

    Beetje googlen doet wonderen.

  6.   
    Sarge's avatar

    ik heb hem vorige week gekocht 😀 echt een vette game!! 8)