Superscherpe beelden Unreal Tournament 2007

Unreal Tournament 2007 moet echt een pareltje worden. De grafische pracht is adembenemend mooi maar hopelijk krijgt Epic Games het dan nog voor elkaar op gameplay boven graphics te stellen. Vandaag hebben we een paar nieuwe screens.

Unreal Tournament 2007 zal een compleet nieuwe Unreal Tournament gaan worden, dat zelfs een grotere sprong zal zijn tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Epic vindt dat Unreal Tournament 2004 helemaal niet zo goed is als het had kunnen zijn, iets wat hardcore fans beamen. Het ontwerpproces verloopt ook anders dan voorheen: op dit moment staat de game letterlijk in de stijgers en is er nog vrijwel geen texture of fatsoenlijk vormgegeven object te vinden. Epic wil eerst zeker zijn van de gameplay en dan pas wordt alles (grafisch) mooi gemaakt. Dat is ook hander in verband met de gebruikte Unreal 3-engine, die een hele hoge polygoncount kent en dat zorgt ervoor dat het ontwerpen van objecten langer duurt. Één van die nieuwe gameplayelementen is de Conquest-spelsoort, die waarschijnlijk als vervanger gaat dienen voor Assault, met ‘maps zo groot als 3 Onslaught-maps, missiedoelen die op Assault lijken en miniem resource management’.

Unreal Tournament 2007 komt eind dit jaar uit voor de PC en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    WOW dat ziet er echt fucking mooi uit… 😮

  2.   
    Ruudjee's avatar

    OmFG!! Hoe Mooi is dit 😮

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    kk mooi zo kan je zien wat de ps3 al aan kan

  4.   
    snuifski's avatar

    En de 360 komt ie ook op,mooi die nieuwe consoles.

  5.   
    Mick.W's avatar

    f*cking mooi!

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    Reactie door snuifski op zondag 26 februari, 2006 – 12:03
    En de 360 komt ie ook op,mooi die nieuwe consoles.

    nee nu is hij alleen ps3 en pc, er is volgensmij nog nix bekent over de xbox versie.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb ook nog niks gehoord van de 360 versie alleen ps3 en pc

  8.   
    MaxrinAss's avatar

    NOU SNAP IK waarom hij 2007 heet en geen 2005 of 2006 LOL hij komt gewoon in 2007 uit met ps3

  9.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    ziet er mooi uit

    ff over UT op de Xbox360 je hebt nooit UT op de xbox gehad daar had je UC dus zeer waarschijnlijk komt er ooit nog een keer een UC uit op de 360

  10.   
    mr nokiller's avatar

    misschien wel voor mij het goede moment om een nieuwe videokaart te kopen, heb nu een 6800 GT en heeft mooite met quake 4 op het hoogst

  11.   
    Broodbeleg's avatar

    😮 VET MOOI

  12.   
    snuifski's avatar

    Eerst pc en ps3 klopt,dan weet je ook gelijk dat de ps3 in 2007 uit gaat komen.
    360 versie komt er wel,het zal de engine worden voor de toekomstige games en zoals met alle unreal games komt ie op alle platformen uit,alleen wat later,who cares trouwens.

  13.   
    Daodan's avatar

    snuifski, geen onzin uitkramen als je niet weet waar je het over hebt..
    Unreal Tournament games zijn tot nu toe exclusief voor de PC uitgekomen, als er een Unreal game als consoleversie was dan was het waarschijnlijk 1 of andere variant erop (Unreal Championship). Ik heb het btw niet over Unreal II o.i.d.

    2007 heeft trouwens helemaal niks met de releasedatum te maken.. dat is wel vaker zo en daar moet je niet op letten.. UT2004 kwam ook niet in 2004 uit.
    dus al die wijsneusjes die denken dat hij tegelijk met de PS3 uit zal komen, hebben het fout.. UT2007 zal namelijk waarschijnlijk niet eens een launchtitel worden van de PS3. De developers hebben zelf gezegt eerst op de PCversie te focussen en daarna die voor de console, en of ze de launch halen weten ze nog niet.