Gouden ring voor LotR: Battle for Middle Earth II

Vandaag heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth helemaal klaar is. De laatste ontwikkelfase is afgerond en het spel is klaar om gefabriceerd en verscheept te worden. Het spel zal gewoon zoals gepland op 3 maart in de winkels komen te liggen, voor de PC.
Op dit moment werkt men nog wel hard aan de Xbox 360-versie, maar die komt dan ook pas in de zomer.

Het spel zal zich dit keer afspelen in het noorden van Middle-Earth en zal gaan over de strijd tussen Aardmannen, Dwergen en Elven. Deze volkeren vechten een grote oorlog uit in het noorden van Midden-Aarde, tegelijk met de belegering van Minas Tirith, waarover in enkele passages van de boeken van Tolkien wordt verteld.
Het is in The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 ditmaal mogelijk ook op water te vechten met schepen, en je kunt ook een enorme basis bouwen. Ook de legers zullen net zoals in het eerste deel weer gigantisch zijn, met beeldvullende veldslagen en soldaten waar je ook kijkt. Naast bestaande helden zoals Elrond is het ook mogelijk je eigen helden te maken. Ook het tweede deel zal natuurlijk weer online te spelen zijn.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II moet op 3 maart in de winkels liggen voor de PC. De Xbox 360 versie moet ergens in de zomer uitkomen.

  1.   
    punk's avatar

    ga ik nog ni kopen eerst nog oblivion 😆

  2.   
    YpoX's avatar

    vet!

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    mooi is best een vet spel

  4.   
    mozo007's avatar

    echt wel man vet mooie game

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    ik heb trailers gezien maar vind de LOTR sfeer wat minder, zijn allemaal dingen die je in de film niet hebt

  6.   
    YpoX's avatar

    dat is wel waar, en het speelt heel erg anders dan in BFME1 👿

  7.   
    ghettochild's avatar

    vond de eerste al prachtig dus die kan niet anders dan goed zijn…
    hoeft voor mij niet perce op de films of het boek te lijken als het maar leuk spel is en vernieuwend

  8.   
    Thunderstar's avatar

    Ik heb de demo gespeeld, de comp ging (zoals normaal in bfme) meteen rushen*. het is echt heel vervelend als je netteen muurtje begint te maken een wat gebouwen voor units en daar komt je vijand al aan met een bataljoen en begint op het dichtsbijzijnde gebouw in te hakken. Gebouwen gaan nog sneller kapot in bfme2 dus binnen een paar mins ben je alles kwijt.

    O, en in de demo kwamen ook The men of the west voor, een volk dat bestaat uit rohan en gondor uit deel 1, maar dat word hierboven niet vermeld!!

    Rushen= meteen waneer je wat units klaar hebt -en er ook voor zorgt dat je zoveel mogelijk (zwakke) units zo snel mogelijk uit de grond pompt- ze op de base van je tegenstander af sturen. Dit is voor computers een goede strategie, maar voor mensen iets lastiger te gebruiken.

  9.   
    Design's avatar

    kvind het echt een vet spel ( de demo dan)
    kga em zeker halen 😀 😉

  10.   
    YpoX's avatar

    @thunderstart, als jij human (gondor elves of rohan en dwarves) bent en je moet tegen evil (mordor isengard en nu ook goblins) moet je tegen genen die geen muren hebben (isengard en mordor nu wel dus dat word mijn favo ploeg) dan moet je wel zo veel mogenlijk units hebben voor de rush, want hun doen dat ook, en de evil ploegen gaan toch zo snel mogelijk aan vallen 🙄

  11.   
    Jackass's avatar

    YEAH! Hier heb ik op gewacht, het is wat anders, wat dieper, maar dat is juist leuk. En dat de pc’s rushen boeit me geen reet, speel toch alleen online.