Hele vette Collector’s Edition-trailer van LotR: The Battle for Middle Earth II

Onlangs heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II helemaal klaar is. De laatste ontwikkelfase is afgerond en het spel is klaar om gefabriceerd en verscheept te worden. Het spel zal gewoon zoals gepland op 3 maart in de winkels komen te liggen, voor de PC.
Daarnaast komt er ook een Collector’s Edition van het spel, die een aantal exclusieve in-game dingen bevat. Vandaag hebben we een trailer hiervan, maar eigenlijk is het gewoon een excuus om een aantal hele vette gameplaybeelden van het spel te tonen.

Het spel zal zich dit keer afspelen in het noorden van Middle-Earth en zal gaan over de strijd tussen Aardmannen, Dwergen en Elven. Deze volkeren vechten een grote oorlog uit in het noorden van Midden-Aarde, tegelijk met de belegering van Minas Tirith, waarover in enkele passages van de boeken van Tolkien wordt verteld.
Het is in The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 ditmaal mogelijk ook op water te vechten met schepen, en je kunt ook een enorme basis bouwen. Ook de legers zullen net zoals in het eerste deel weer gigantisch zijn, met beeldvullende veldslagen en soldaten waar je ook kijkt. Naast bestaande helden zoals Elrond is het ook mogelijk je eigen helden te maken. Ook het tweede deel zal natuurlijk weer online te spelen zijn.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II moet op 3 maart in de winkels liggen voor de PC. De Xbox 360 versie moet ergens in de zomer uitkomen.

De trailer is 19MB groot en hier te bekijken. Op GameTrailers.com zijn meer trailers, gameplaymovies en interviews te bekijken van The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    wow kk vers alleen kan deze pc dit spel niet echt aan volgens mij 😥

    ik wil een eigen pc 😆

  2.   
    geraldrealgamer's avatar

    jaah dat wil ik ook wel crimineeltj 😆 maark ben hard op weg voor een kijk is http://www.challengecomputers.nl/ daar kun je je eigen pc samenstellen voor nie zo veel geld 😉 daar kijk ik altijd

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    kijk en dat is meestal nog goedkoper ook en als het moet wil ik ook alles nog wel zelf in mekaar zetten is niet zo moeilek 😆

    tnx voor die link geraldrealgamer

  4.   
    geraldrealgamer's avatar

    bij deze site krijg je alleen de delen toegestuurd en moet je hm zelf in me kaar pleuren let er dus wel op dat je een behuizing erbij koopt!!

  5.   
    meatball's avatar

    @ de 2 boven me

    www.alternate.nl

    daar staat ook wel veel op, is ook wat goedkoper dan challenge computers

  6.   
    geraldrealgamer's avatar

    ooh thx die ene boven me 😉

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    oke thnx meatball

  8.   
    geraldrealgamer's avatar

    kvin challengecomputers tog wat makkelijker denk ik… 😆