Veel nieuwe gametrailers

Vandaag en gisteren zijn er veel nieuwe gametrailers verschenen. Onder dezen vallen ook potentiële toppers, zoals DTM Race Driver 3 en Driver Parallel Lines.


Driver: Parallel Lines
Driver: Parallel Lines: Quicktime

Ondanks dat Driv3r teleurstelde, besloot ontwikkelaar Atari toch aan het vierde deel in de serie te beginnen: Driver: Parallel Lines. Hierin speel je met een personage genaamd TK. Hij begint het New York van 1978 te ontdekken en komt zo in een gewelddadig avontuur terecht. De game wordt ontwikkeld voor de PlayStation 2 en de Xbox.


Toca Race Driver 3
Toca Race Driver 3: Quicktime

De ‘DTM race driver’ serie, ook bekend als ‘TOCA race driver’, staat bekend om haar grote diversiteit aan de te besturen voertuigen. Rallyauto’s, formule wagens en natuurlijk DTM voertuigen sieren deze serie van hoge kwaliteit. Qua graphics doet deze game ook zeker niet onder voor zijn concurrenten als Forza Motorsport en Gran Turismo 4. Het derde DTM deel staat gepland voor 24 februari.


Fight night: round 3
Fight night: round 3: Quicktime

Fight Night: Round 3 wordt dè knokgame voor de Xbox 360, zo lijkt het. Wie trailers en screenshots heeft gezien, zag dat het qua graphics zeker wel next gen genoemd mag worden. Voor mij tellen niet alleen de graphics, dus de gameplay zal zich nog moeten bewijzen. Fight Night: Round 3 moet op 4 maart 2006 in de winkels liggen voor de PlayStation 2, Xbox en Xbox 360. Aan een PSP versie wordt ook gewerkt.


LOTR: Battle for middle earth II
LOTR: Battle for middle earth II: Quicktime

Een van de films van Lord of the Rings hebben de meesten van ons wel gezien. De filmserie is legendarisch, maar geldt dat dan ook direct voor de gameserie? Niet bepaald. De games zijn van hoog niveau, maar legendarisch niet. Hopelijk wordt dit nieuwe deel in de serie dat wel, dat ontwikkelt word voor de PC en de Xbox 360.


Wrestle Kingdom
Wrestle Kingdom: Quicktime
Wrestle Kingdom noemt zichzelf het ‘next-gen’ worstelen. Door WWF: Smackdown en eerdere delen in die serie zijn er veel fans van dit genre ontstaan. Of Wrestle Kingdom de verwachtingen na kan komen, en of het de concurrentie aankan, zien we binnekort op de Xbox 360.


Nintendo DS: japanse reclame
Nintendo DS: japanse reclame: Quicktime
Tetris DS
Tetris DS: Quicktime
Hierboven staat een nieuw filmpje van de game ‘Tetris DS’, en een reclamespot van de Nintendo DS zelf. Dat het met de Nintendo DS goed gaat, en dan het innovatieve games brengt is duidelijk. Toch wil Nintendo zijn nieuwe handheld meer promoten in Japan. Tetris is natuurlijk de meest verslavende game ooit, en wordt nu wereldwijd nog steeds gespeeld. Hiermee hoopt Nintendo weer nieuwe gamers te vergaren.


Huxley
Huxley: Quicktime
Huxley is een game waar de meesten van ons nog nooit van gehoord hebben. Het is een massively multiplayer online first-person shooting game. Dit houdt in dat je alles beleefd vanuit de ogen van je personage gezien. Het draait dus vooral op grote online veldslagen, zoals in Unreal Tournament. Het spel speelt zich af in een tijdperk waarin de mens al hevig gemuteerd is, wat als resultaat heeft dat je met 2 verschillende levensvormen kan strijden. Ik ben benieuwd of deze game UT kan evenaren. Het zal moeilijk worden.


The sims 2: open for business
The sims 2: open for business: Quicktime

Volgens velen was ‘The Sims’ een van de beste games ooit gemaakt. Qua kwaliteit was het natuurlijk goed, maar de game was vooral goed omdat niet gamers ook begonnen te gamen. Gezellig toch: je eigen leven naspelen en hier en daar perfectioneren? De game kreeg vele uitbreidingspaketten, en toch wist het officiele vervolg, sims 2, veel toe te voegen. En ook ‘The Sims 2’ krijgt veel uitbreidingspaketten, vrees ik…

  1.   
    meatball's avatar

    Komt HUXLEY ook op de PC, want HUXLEY lijkt me VET 😀 😉

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    2 trailers maar eens gaan bekijken

  3.   
    Eggie124's avatar

    Driver!!!! dat word echt een mega goede game 😀