Een eenzame Piñata te zien op screenshot Viva Piñata DS

De Piñata’s hebben eigenlijk niets te zoeken in een koud landje als Nederland, maar de Xbox 360-versie van de game heeft toch wel bewezen dat de Nederlanders wel wat zien in die maffe Piñata’s. In het nieuwste deel dat op de DS verschijnt regel je de levens van de Piñata’s met je stylus, waarvan vandaag maarliefst één hele screenshots is opgedoken.

Viva Piñata is behoorlijk uniek in zijn genre en is moeilijk te vergelijken met andere games. Het heeft wel iets weg van Zoo Tycoon met een vleugje Sims en maakt het vooral leuk om te spelen door zijn veelzijdigheid en kleurrijke wereld. Omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn binnen de game heeft ieder een eigen en unieke tuin vol met bomen, bloemen en natuurlijk de verschillende Piñata’s. In totaal zijn er uiteindelijk zestig verschillende Piñata’s en aan jou de taak om deze allemaal naar je tuin te lokken en op zoek te gaan naar je favoriete Piñata’s.

Lees ook onze Xbox 360 review van Viva Piñata.

Wanneer Viva Piñata DS zal verschijnen is helaas nog niet bekend.

  1.   
    MauriceV's avatar

    wanneer komt ie uit?

  2.   
    Tom's avatar

    Chewnicorn? Daarvoor moet je eerst 7 Horstachios voor hebben. 🙂

  3.   
    Ariose's avatar

    Vandaag nog gezellig Viva Pinata gespeeld met Tharduz. Maar in een DS versie zie ik echt niks. Het gaat namelijk bij deze game ook om de grafische aspecten.

  4.   
    matthijs 2088's avatar

    lijkt me wel lol 😆

  5.   
    NLkevvNL's avatar

    jezus