PC-versie Viva Piñata vanaf 16 november in de winkel

De vrolijke game Viva Piñata was eind vorig jaar al een behoorlijk succes op de Xbox 360 en succes is tegenwoordig moeilijk exclusief te houden. Zodoende komt de game ook nog naar de Nintendo DS en de PC en vandaag heeft Microsoft laten weten dat de PC-versie vanaf 16 november in de winkelrekken zal liggen.

De game zal met zowel Windows XP als Windows Vista te spelen zijn en maakt gebruik van het Games for Windows-concept, wat inhoudt dat er net zoals bij de Xbox 360-versie weer 1000 Gamerpoints te verdienen zijn met het vervullen van achievements.


Viva Piñata is behoorlijk uniek in zijn genre en is moeilijk te vergelijken met andere games. Het heeft wel iets weg van Zoo Tycoon met een vleugje Sims en maakt het vooral leuk om te spelen door zijn veelzijdigheid en kleurrijke wereld. Omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn binnen de game heeft ieder een eigen en unieke tuin vol met bomen, bloemen en natuurlijk de verschillende Piñata’s. In totaal zijn er uiteindelijk zestig verschillende Piñata’s en aan jou de taak om deze allemaal naar je tuin te lokken en op zoek te gaan naar je favoriete Piñata’s.

Viva Piñata is vorig jaar al verschenen voor de Xbox 360. Op 16 november verschijnt de PC-versie en later volgt ook nog een Nintendo DS-versie.

 1.   
  matthijs 2088's avatar

  lol 😆

 2.   
  Ariose's avatar

  Volgens mij is Viva Piñata nooit een succes geworden. Maar ik vond het zeker een goede game. 😉

 3.   
  BartG's avatar

  ghehge het is wel een grappige game met een hoop kleur….
  daarmee is alles gezegd? 😛 😆

 4.   
  bubelss's avatar

  denk dan wij ”gamers” hier niet echt op zitten te wachten ik heb het heelf even gespeelt op de 360 en vond het niet geweldig ik laat viva pinata voor wat het is

 5.   
  NL Godfather's avatar

  lol 😆

 6.   
  Cyart's avatar

  waar gaat dit heen 🙄 maar hoed lijkt me wel geinig voor een midddag maar meer ook niet 😳

 7.   
  Jarek's avatar

  dit noem ik echt geen game hoor

 8.   
  pc-killer's avatar

  zit iemand hier op te wachten 😕

 9.   
  ASYLUM's avatar

  dee game is ter verslavend ben er 2 maanden verslaafd geweest op men 360 😕 😕