Pokémon voor de Xbox 360: Viva Piñata

Er gaan geruchten dat Microsoft patent heeft aangevraagd op de naam “Viva Piñata”. Dit zou een nieuwe game voor de Xbox 360 zijn, die op dit moment in ontwikkeling is bij Rare (Perfect Dark Zero, Kameo: Elements of Power).
Daarnaast zou Microsoft ook een hele franchise om deze games heen willen bouwen, net zoals Nintendo al bij Pokémon deed. Het zou dus kunnen dat we binnenkort Viva Piñata ruilkaarten, een televisieserie, films, action figures, flippo’s, tandpasta, kauwgom, behang, placemats en in elkaar geslagen kinderen om al deze merchandise kunnen verwachten.

Een piñata is een soort lampion die men bij feesten in de Midden-Amerikaanse cultuur kapot slaat, waarna er snoep en cadeautjes uitvallen. Dit is onder andere te zien in de nieuwe videoclip van Gwen Stefani, Luxurious. Het is echter niet te hopen dat we een spel kunnen verwachten waarin lampionnen aan de puinpoeier moeten worden gemept, hoe spectaculair dat ook mag zijn.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    omg dit is typisch zo een maf spel dat EIGENLIJK bij nintendo hoort:p

  2.   
    Eggie124's avatar

    alweer zow orgineeel.. alleen ik heb het idee dat ik dit al ergens eerder heb gezien?? 😮

  3.   
    Cirdan's avatar

    **gaat met wierie mee**

  4.   
    Bub’z's avatar

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    als ze zoiets willen maken dan mag rare wel opschieten want als het aan rare ligt komt het spel de komende 2/3 jaar niet uit lol

  6.   
    ancientdevil's avatar

    omg, dit bestond toch al? 😕

  7.   
    Broodbeleg's avatar

    lijtk me een heel idioot maf spel