Nieuwe geheimen te zien op screenshots The Da Vinci Code

Dan Brown’s The Da Vinci Code is één van de best verkopende boeken van het moment. Daarom is het ook niet zo gek, dat er een verfilming van het boek aan zat te komen. Zoals altijd komt een release van een film ook meestal met een game, en dat is ook zeker het geval voor The Da Vinci Code. Vandaag hebben we voor jullie nog meer beelden van het spel, dat nu de uiteindelijk titel The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript heeft gekregen.

De hoofdpersoon van The Da Vinci Code is Robert Langdon (Tom Hanks) een professor van het religieus symbolisme die betrokken raakt bij de moord van Jacques Saunière, de curator van het Louvre in Parijs. De curator ligt in de pose van Leonardo Da Vinci’s tekening de ‘Vitruvian man’ (jullie kennen het vast allemaal wel) en schreef cryptische raadselen naast zijn lichaam voor hij stierf. Robert Langdon stort zich samen met Saunière’s kleinkind, Sophie Neveu, op de moord. Alle aanwijzingen lijken te wijzen naar onontdekte raadsels op andere werken van Leonardo Da Vinci, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal. Het oplossing van het mysterie lijkt te leiden naar de locatie van de Heilige Graal, waardoor eeuwig leven mogelijk is, maar er zijn meer mensen die van deze beker willen drinken. Met het verhaal van The Da Vinci Code zal het dus vast wel goed zitten.
The Da Vinci Code wordt een action/adventure-game met daarnaast nog puzzel en stealth-elementen. Er is nog niet veel info bekend over de gameplay, maar het is al wel duidelijk dat dit grafisch een behoorlijk mooie game is, met daarnaast de officiele licentie.

The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript zal hier tegelijk met de bioscooprelease, in mei, gaan verschijnen op de PC, Xbox en PS2.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Gertyboy's avatar

    Dit word denk ik wel wat… 8)

  2.   
    jap0's avatar

    wel leuk mar voor welk platform kom die?

  3.   
    Eggie124's avatar

    ziet er niet echt verkeerd uit ofzow..

  4.   
    _Simius_'s avatar

    Als ik die screens zo zie denk ik dat hij uit komt op de 360….maar wel wachten af.

  5.   
    Gertyboy's avatar

    Die screens zijn denk ik wel van de gewone Xbox hoor. 😉

  6.   
    Finsj's avatar

    Hij zal gaan verschijnen op de PC, Xbox en PlayStation 2.

  7.   
    mafia killer's avatar

    lijkt me wel een mooi spel
    8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

  8.   
    Mrn.'s avatar

    DAt lijkt mij ook wel een mooie game te worden 😛

  9.   
    n00kie's avatar

    mooi maar het is meer een spel voor m’n moeder:P

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wel leuk uit

  11.   
    Krizzle's avatar

    Zal wel een Adventure game zijn zeker? Nouja, Adventures staan of vallen (dat is toch een goed spreekwoord? Het was iig zoiets dan 🙂 ) met het verhaal, en hier zit het wel goed met het verhaal jah. Dat begin van het boek is best gaar trouwens, dat hij dan met zijn eigen bloed allemaal raadsels op de vloer schrijft, dat is best wel… ranzig. Heb btw alleen een heel klein stukje van het begin gelezen, gewoon om eens te kijken hoe het nou is.