Naakte man te zien op nieuwe screenshots The Da Vinci Code

Sommige mensen vinden het dé game, de anderen vinden het meer een spel voor hun moeder, maar The Da Vinci Code heeft zeker een uitdaging te bieden voor jong en oud. Vandaag hebben we weer een hele verzameling screenshots van deze puzzelgame, die hopelijk net zo’n groot succes moet gaan worden als het boek.

De hoofdpersoon van The Da Vinci Code is Robert Langdon (Tom Hanks) een professor van het religieus symbolisme die betrokken raakt bij de moord van Jacques Saunière, de curator van het Louvre in Parijs. De curator ligt in de pose van Leonardo Da Vinci’s tekening de ‘Vitruvian man’ (jullie kennen het vast allemaal wel) en schreef cryptische raadselen naast zijn lichaam voor hij stierf. Robert Langdon stort zich samen met Saunière’s kleinkind, Sophie Neveu, op de moord. Alle aanwijzingen lijken te wijzen naar onontdekte raadsels op andere werken van Leonardo Da Vinci, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal. Het oplossing van het mysterie lijkt te leiden naar de locatie van de Heilige Graal, waardoor eeuwig leven mogelijk is, maar er zijn meer mensen die van deze beker willen drinken. Met het verhaal van The Da Vinci Code zal het dus vast wel goed zitten.
The Da Vinci Code wordt een action/adventure-game met daarnaast nog puzzel en stealth-elementen. Er is nog niet veel info bekend over de gameplay, maar het is al wel duidelijk dat dit grafisch een behoorlijk mooie game is, met daarnaast de officiele licentie.

[SCREENSHOTS]

The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript zal hier tegelijk met de bioscooprelease, in mei, gaan verschijnen op de PC, Xbox en PS2.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Naakte man te zien? Zeker n publieksstunt voor de vrouwelijke gamers onder ons 😛

  2.   
    Cirdan's avatar

    ehh..naakt??:P ik hoef die game niet;)

  3.   
    n00kie's avatar

    De game lijkt me wel spannend 😉 😮

  4.   
    Narcist's avatar

    Hoelang zal de game hierdoor uitegesteld worden in Amerika? 😉

  5.   
    Ariose's avatar

    is een game voor me ouders 😆

  6.   
    williamvv's avatar

    Dat moet Sophies opa zijn geweest!

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    haha dit word weer rellen in amerika met die naakte man 😆

  8.   
    Diede's avatar

    Jack Thompson (GTA-affaire, jeweettoch?) zal wel weer in actie komen… 😉

  9.   
    Maddy's avatar

    Naakte man??? 😮 Er ligt een handdoekje over hem heen!

  10.   
    RobvdBerger's avatar

    mm.. naakte man.. dr ligt wel een doek over z’n jongeheer.. 🙄 maar goed.. eerlijk gezegd vind ik wel dat deze screens minder mooi zijn dan de eerder vrijgegeven screens..
    verder lijkt t me wel eg een mooi spel..

  11.   
    Wouter's avatar

    Een naakte man… Yeah right 😛
    Stom spel

  12.   
    CHAOS's avatar

    GaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaP 👿

  13.   
    Pimkingetje's avatar

    Erm….leuk? 🙁 😡 👿