Supervette ‘Super Powers’-trailer van LotR: The Battle for Middle Earth II

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat men het strategiespel The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II ook op de Xbox 360 zal gaan uitbrengen. Die zal ergens in de zomer verschijnen, maar eerst is de PC aan de beurt, al op 3 maart.
Vandaag hebben we een nieuwe trailer voor je, genaamd ‘Super Powers’. Het is in The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II namelijk mogelijk om een Nazghûl of een ander eeuwenoude demon op te roepen, om mee te vechten. Deze kunnen beslissend zijn in de strijd en zijn een grote aanvulling op je leger. Check vooral de trailer dus!

Het spel zal zich dit keer afspelen in het noorden van Middle-Earth en zal gaan over de strijd tussen Aardmannen, Dwergen en Elven. Deze volkeren vechten een grote oorlog uit in het noorden van Midden-Aarde, tegelijk met de belegering van Minas Tirith, waarover in enkele passages van de boeken van Tolkien wordt verteld.
Het is in The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 ditmaal mogelijk ook op water te vechten met schepen, en je kunt ook een enorme basis bouwen. Ook de legers zullen net zoals in het eerste deel weer gigantisch zijn, met beeldvullende veldslagen en soldaten waar je ook kijkt. Naast bestaande helden zoals Elrond is het ook mogelijk je eigen helden te maken. Ook het tweede deel zal natuurlijk weer online te spelen zijn.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II moet op 3 maart in de winkels liggen voor de PC. De Xbox 360 versie moet ergens in de zomer uitkomen.

De trailer is 13.7 MB groot en hier te bekijken. Op GameTrailers.com vind je ook andere trailers en filmpjes van The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    zeker een verse trailer

  2.   
    Cirdan's avatar

    echt wel;)

  3.   
    Martijn's avatar

    Mja, inderdaad best een leuke trailer, alleen heb ik het nooit zo op van die simpele superwapens waarme je met 1 druk op de knop vanuit het niets een groot leger kan vernietigen. 🙁

  4.   
    Design's avatar

    Vette trailer en nog beter spel! 😀 Kga em zeker halen als die komt
    (= kopieren 😉 )

  5.   
    Ralphieboy14's avatar

    Ik ga egt wel die collectors edition kope en die supa powers zijn fucking vet. Alles en meer van B4ME1!!! Ik ga die shit nu nog meer kope, kan nie wachte tot die demo ook uitkomt op 9 feb om 6uur in de avond

  6.   
    Broodbeleg's avatar

    leuke trailer maar ik Bij 1 is het meer met units tegen elkaar en hier is het echt met superwapens en daar heb ik het niet zo op.