Screens van LotR: The Battle for Middle Earth II voor de Xbox 360

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat men het strategiespel The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II ook op de Xbox 360 zal gaan uitbrengen. Het spel zal deels gebaseerd zijn op de PC-versie van deze real-time strategygame en een nieuwe, innovatieve consolebesturing hebben die bijna even goed moet werken als de muis en het toetsenbord. Daarnaast zal de Xbox 360 versie ook speelbaar zijn op Xbox Live. Vandaag hebben we drie nieuwe screenshots voor je.

Het spel zal zich dit keer afspelen in het noorden van Middle-Earth en zal gaan over de strijd tussen Aardmannen, Dwergen en Elven. Deze volkeren vechten een grote oorlog uit in het noorden van Midden-Aarde, tegelijk met de belegering van Minas Tirith, waarover in enkele passages van de boeken van Tolkien wordt verteld.
Het is in The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 ditmaal mogelijk ook op water te vechten met schepen, en je kunt ook een enorme basis bouwen. Ook de legers zullen net zoals in het eerste deel weer gigantisch zijn, met beeldvullende veldslagen en soldaten waar je ook kijkt. Naast bestaande helden zoals Elrond is het ook mogelijk je eigen helden te maken. Ook het tweede deel zal natuurlijk weer online te spelen zijn.

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 moet op 3 maart in de winkels liggen voor de PC. De Xbox 360 versie moet ergens in de zomer uitkomen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    meatball's avatar

    vind het niet egt mooi

  2.   
    snowbob's avatar

    t verkoopt tog wel

  3.   
    Cirdan's avatar

    de PC versie is voor mij:D

  4.   
    Design's avatar

    en voor mij 😀
    *gefeliciteerd met je verjaardag trouwens Jackson 😉

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    deze zou ik dus 100% kopen als ik eeen 360 had (met muis en toetsenbord erbij natuurlijk)

  6.   
    Ariose's avatar

    Screens zijn niet echt mooi 🙁 Maar ik koop toch de pc versie 😛

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er niet echt mooi uit het kan ook aan de screens liggen

  8.   
    Geck-o's avatar

    screens zijn nooit mooi op deze site… maar dat spel is heus wel mooi hoor 😛

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    hoezo op deze site…. denk je echt dat GN extra moeite doet om zo lelijke mogelijke screens van een spel te vinden ofzo..