Stargate SG-1: The Alliance definitief gecanceld

Stargate SG-1: The Alliance, de game gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, is definitief gecanceld. De game zal dus nooit meer het daglicht zien. Dit heeft een administrator van het forum van de officiële website bekendgemaakt.
MGM, de licentiehouder van de serie, en Perception, de ontwikkelaar, zullen deze week met een persbericht komen.

Ondertussen zijn er al verschillende petities gestart om de game toch uit te laten brengen, welke hier en hier te vinden zijn, maar het lijkt tevergeefs.

Afgelopen zomer draaide uitgever JoWooD de geldkraan voor deze game dicht. De uitgever was niet onder de indruk van de game, en zou een andere ontwikkelaar uitzoeken om het project af te maken. Perception had echter de rechten voor een game gebaseerd op de serie in handen, dus kon JoWooD geen andere ontwikkelstudio uitzoeken. Perception moest op zoek naar een nieuwe uitgever, maar die werd helaas niet gevonden. De deadline hiervoor was een aantal dagen geleden en de raad van bestuur heeft nu besloten de ontwikkeling stop te zetten.

Er lijkt dus een einde gekomen te zijn aan deze soap rond Stargate SG-1: The Alliance, echter zonder een happy end. Rest in peace.

 1.   
  meatball's avatar

  🙁 😥 NOOOOOOOOOOO 😥 🙁

 2.   
  Cirdan's avatar

  ik vind die series niks en aan die games helemaal niet!

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  vond de serie wel leuk maar ja heb nooit van wat van die game gezien dus weet niet of het leuk was