Nieuwe gameplaybeelden The Godfather

EA heeft nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van hun uitgestelde maffiagame The Godfather, die in het eerste kwartaal van dit jaar uit moet gaan komen. De nieuwe trailer op IGN.com laat onder andere beelden zien van heftige shootouts in de game.

The Godfather zal zich in de jaren 1945-1955 afspelen in de wijk Little Italy in New York. Je zal niet kunnen kiezen uit één van de personages uit de film maar een eigen maffiosi maken en daarmee respect, reputatie en geld te verdienen. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en je kunt ook doen wat je wilt. De missies in de game zijn gebaseerd op de films (paard onthoofden en in een bed neerleggen?). Zo klim je steeds hoger in de ladder van de familie Corleone, om misschien later zelf maffiabaas te worden. De locaties kloppen ook met de films en het gezicht en de stem van Marlon Brando als Vite Corleone zullen in de game zitten, net zoals James Caan (Sonny Corleone) en Robert Duvall (Tom Hagen). Het zal voor de fans dus een feest van herkenning worden.
Andere personages onthouden de dingen die jij in het spel hebt gedaan (als ze het tenminste kunnen navertellen) en dingen die je eerder hebt gedaan hebben dus invloed op de rest van het spel.

Of The Godfather een Game you can’t Refuse wordt zullen we in het eerste kwartaal (de maanden januari, februari of maart) van dit jaar uitvinden. Het spel verschijnt op de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube.

De nieuwe trailer is op IGN.com te bezichtigen.

  1.   
    Firef0x's avatar

    ik moet me daar eerst inloggen 🙁

  2.   
    Rhemme's avatar

    Nee, je hoeft alleen in te vullen dat je ouder dan 18 bent.

  3.   
    Design's avatar

    hehe, ziet er vet uit ! 😀 Mare moet je nu echt ouder zijn dan 18 om dat filmpje te bekijken, er gebeurd niet zoveel grofs in 😛

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    de L van lelijk. damz.. dit is het duurste spel ooit volgensmij is bijna alles op gegaan aan licentie ofzo… naar ZEKER niet aan grafische mogelijkheden/

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    @wieriemaster

    messchien vind je het lelijk deze filmspjes zijn van de ps2 versie

    firefox je kan ook gewoon je le+eftijd invullen dat je 18 ben naast dat filmpje staat verify your age

    bij mij lukte het niet maar heb maar gewoon ingelogt was er al lid van

  6.   
    Thunderstar's avatar

    hehe afpersen van mensen die je nog moeten betalen, heerlijk. 👿 😀

  7.   
    Eggie124's avatar

    niet zon geweldige game.. ik vond mafia ook al niet veel en ik denk dit ook niet.. hij ziet der ook niet heel super uit..(maar dat hoeft ook niet persee)

  8.   
    Mextor's avatar

    Remco, oe durf je de naam van Don Corleone verkeerd te schrijven? Heb je geen schaamte? Het is Vito Corleone, niet Vite Corleone! Fout moet hersteld worden, asap plz!

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    @ Equilibrium wat maakt een typ foutje nou uit kan iedereen gebeuren 8)