Ubisoft kondigt Rainbow Six: Critical Hour aan

Ubisoft heeft aangekondigd dat Red Storm bezig is met alweer een nieuw Rainbow Six-deel, namelijk Rainbow Six: Critical Hour. Deze game zal aankomende lente uitkomen voor de Xbox en PlayStation 2.

Rainbow Six: Critical Hour keert terug naar de oorspronkelijke roots van de serie. Waar de delen Rainbow Six 3 en Rainbow Six: Lockdown voor de consoles nogal actiegeorienteerd en laagdrempeliger dan de pc-versies waren, zal Rainbow Six: Critical Hour wel weer zenuwslopend moeilijk zijn. Dat zal vergezeld gaan met de diepe strategische en tactische gameplay waar de serie om bekendstond.
In Rainbow Six: Critical Hour doorloop je een singleplayercampaign van zeven levels, of ga je in split-screen, system link of online de strijd aan met anderen in een van de zestien multiplayerlevels. De missies zullen wederom in veel verschillende delen van de wereld plaatsvinden, onder andere Mexico-Stad, Siberie en Venetie. John Clark zal met pensioen gaan en Domingo ‘Ding’ Chavez neemt zijn taken over.

Rainbow Six: Critical Hour zal in de lente uitkomen voor de Xbox en PlayStation 2, waarschijnlijk voor een zeer schappelijk prijsje van 30 a 40 euro.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Design's avatar

    mooi prijsje, wel wat weinig single player levels, maar als die wordt zoals beloofd, gaat het wel een vette game worden, denk ik 😉
    aangezien je ook online kan, ga ik hem waarschijnlijk wel halen
    ( damn al die games, het gaat weer een duur jaar worden 😛 )

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    kijk dat is nou een leuke prijs voor een spel