T-Mobile partner Nintendo Wi-Fi Connection

Nintendo bundelt krachten met T-Mobile voor lancering van de Nintendo Wi-Fi Connection in Nederland. Met de release van Mario Kart DS brengt Nintendo sinds 25 november 2005 baanbrekende in-game Wi-Fi-technologie. Vanaf vandaag wordt deze service gesteund door een overeenkomst met de draadloze aanbieder T-Mobile Netherlands. De lancering van de Nintendo Wi-Fi Connection betekent dat Nederland een bijzondere stap voorwaarts maakt met het spelen van videogames. Nu kan iedereen altijd spelen tegen vrienden en familie, die zich overal ter wereld kunnen bevinden. Eenvoudig, veilig en misschien nog wel het mooiste, helemaal gratis*.

Met de Nintendo Wi-Fi Connection is het online spelen van videogames niet langer een technologisch mijnenveld. Niemand hoeft zijn hoofd te breken over ingewikkelde instellingen en configuratieprocedures. In tegenstelling tot andere draadloze netwerken is het gebruik van de Nintendo Wi-Fi Connection iets waar iedere speler mee overweg kan.

De Nintendo Wi-Fi Connection biedt gamers de mogelijkheid om het op te nemen met spelers uit de hele wereld. Dit gebeurt op de meest veilige manier. Spelers kunnen ervoor kiezen om tegen vrienden te spelen of tegen spelers met vergelijkbare vaardigheden, zonder het risico te lopen lastig te worden gevallen. Spelers zijn anoniem en zullen niet direct met elkaar communiceren, waardoor persoonlijke gegevens en ongewenste opmerkingen niet kunnen worden uitgewisseld.

Gebruikers van de Nintendo Wi-Fi Connection hoeven helemaal niets* te betalen. Of ze de verbinding nu vanuit hun huis maken via een bestaande breedbandverbinding*, vanuit een Nintendo-verkooppunt via één van Nintendo’s Download Stations of via één van de Wi-Fi hotspots van T-Mobile, gebruikers hoeven geen aanvullende abonnementskosten of tarieven te betalen.

* De gebruikelijke breedband-abonnementskosten moeten vanzelfsprekend wel betaald worden wanneer een verbinding vanuit huis wordt gemaakt.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  YEAHHHHHHHHH!! bij elke mac heb je een Tmobile hotspot dus dat word gamen met mijn DS (H)

 2.   
  Cirdan's avatar

  lol 😆

 3.   
  0glitch's avatar

  nintendo I love you

 4.   
  JustRoel's avatar

  Leuk, heel leuk
  😀

 5.   
  Jwgame's avatar

  Lijkt mij wel geinig.