Super Taxi Driver 2006 aangekondigd

De Nederlandse ontwikkelaar Team6 Games (meer info hier) lijkt nog niet helemaal weg te kunnen komen van Taxi-games. Zij kondigen nu de game ‘Super Taxi Driver 2006’ aan:

  “Super Taxi Driver 2006” is het meest agressieve taxi-spel tot nu toe. Je moet al je vaardigheden als chauffeur uit de kast halen om deze dodemans ritten te kunnen overleven.. Concurrerende taxi-chauffeurs zullen je auto in no-time helemaal de vernieling in helpen, terwijl je wanhopig probeert je passagiers veilig af te leveren op hun bestemming. Bevat de “originele” taxi-game modes, alsmede de nieuwe “challenge” taxi-games in singleplay en multiplay!

De game zal, net als de andere Team6-games, waarschijnlijk voor een budgetprijs worden aangeboden. Een releasedatum is nog niet bekend.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  waarom hebben al hun games (van team6) allemaal de zelfde grafische style. dat scooter spel dat race spel en deze ook allemaal zelfde style.
  dat neppe getekende levels met doffe kleuren en gekartelde autos.
  het zal neit aan technisch gebrek liggen omdat davilex wel redelijk realistische grafix maakt. (nieuwe generatie games dan hea)

 2.   
  Eggie124's avatar

  sorry hoor maar ik vind dit echt slecht.. maarjah

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja ik vind dit ook niks

 4.   
  Fredje's avatar

  Lijkt wat gta achtig

 5.   
  Erique's avatar

  Ik vond de vorige games van ze ook goed (vooral scooter warez), maar dat de stijl hetzelfde is.. tja. NFSU en NFSU2 zijn ook dezelfde stijl he, dat krijg je met dezelfde ontwikkelaars. Ik heb bijna al hun spellen (en in ieder geval bijna de helft legaal..) en zie toch een duidelijke “progressie” van deze Neerlandsche ontwikkelaars.

  Mbt davilex.. die nieuwste games van hun komen ook bij Team6 weg: Check de credits maar. Die game vind ik hier ook wel wat op lijken trouwens (‘amsterdam midtown taxi madness’ ofzo), zelfde sfeertje. (maar dan betere auto’s, die van amsterdam waren RUK). Alleen lijkt hier (gezien de text, niet de shots) veel meer actie in te zitten dan die andere taxi game, in Amsterdam.

  Lekkere carbattles, dat is lang geleden dat ik dat goed uitgewerkt zag in een game. De laatste was.. Destruction Derby denk ik. Ik hoop dat ze dit principe een beetje mooi hebben uitgewerkt ! Wanneer komt de demo?

 6.   
  gamer1's avatar

  die screens zijn echt lelijk, vooral met die ‘mensen’ erop 😀

 7.   
  Cirdan's avatar

  het lijkt wel dat ze haast hadden ze hebben dat egt super slegt gemaakt 👿

 8.   
  Mandamo's avatar

  Ik vind het er wel beter uitzien dan de andere games, maar waarom zakken bij bijna alles screens de wielen weg in de weg?

 9.   
  Erique's avatar

  Die meid in die leren broek ziet er anders nog best goed uit.. en ik zie geen andere mensen?

  Als dit trouwens zo’n ‘agressief’ racespel is.. kan je ze ook doodrijden? 🙄

 10.   
  Cirdan's avatar

  @reflex ik snap nie wat je bedoelt! jij zegt dat deze game beter is dan die alle andere games maar toch zeg je waarom die wielen in de weg zit?? nou omdat het een slegte game is en het ziet er helemaal nie uit!! veel te vierhoekig!! dus…maarja dat is mijn mening:P

 11.   
  Fawaka-W's avatar

  Reactie door ReFlex op maandag 31 oktober, 2005 – 15:51
  Ik vind het er wel beter uitzien dan de andere games, maar waarom zakken bij
  bijna alles screens de wielen weg in de weg?

  omdat het spel in 3 delen is gemaakt. (zoals alle games van team6)
  ze maken eerst de auto baan dan omgeving en dan de autos ect.
  als er haast is (of de technologie ervoor niet hebt) kan het zijn dat 1 van de 3 delen niet perfect in elkaar past. dan krijg je dat bijvoorbeeld de auto voor de baan zakt.

  team6 moet gewoon overgenomen worden door playlogic of guerilla.
  die kunnen nog wat internationale suc6en met die game licentie maken.

 12.   
  Cirdan's avatar

  ja idd;)