Drie nieuwe Star Wars Battlefront II trailers online

Gisteren zijn er drie trailers online verschenen van de kruising tussen Star Wars en Battlefield, namelijk Star Wars Battlefront II. De Jedi Temple trailer, Mustafar trailer en Mos Eisley trailer zijn hier te downloaden.

Star Wars: Battlefront II neemt je opnieuw mee als het Keizerrijk, de Rebellen of één van de andere facties in één van de 12 nieuwe grote levels. Deze spelen zich af in alle 6 de films maar ook in locaties van de Episode III, zoals de vulkanische planeet Mustafar en het ruimtegevecht bij Coruscant. Ook het gevecht in de Death Star en de slag om Talus IV zitten in de game.

Naast de classes die ook al in het eerste deel zaten, zoals Gunner en Sniper zal je ditmaal ook als Jedi met een lightsaber en Force Powers kunnen spelen. Dit kan in een grote, missierijke singleplayercampaign of online. Op de PlayStation 2 kan dat met 24 man, op de Xbox met 32 en op de PC met maarliefst 64.

Star Wars: Battlefront II wordt eind dit jaar verwacht voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  lijkt me zeker een strakke games.
  grafisch gezien is hij niet zo goed. dus mischien trekt mijn kaart dit spel wel (A)

 2.   
  Darth_Gandalf's avatar

  Ik dacht dat ie morgen uitkwam, samen met de DVD van Revenge of the Sith. Het spel in ieder geval, de DVD kan ook alleen in Amerika zijn.

 3.   
  Cirdan's avatar

  het lijkt me een vet strakke game;)

 4.   
  Nirusu's avatar

  Ik hou niet zo van starwars.

 5.   
  YpoX's avatar

  Mij lijkt het spel wel tof, lekker knallen tegen die ruimtewezentjes.

 6.   
  kelkimble's avatar

  zeker zou hij vandaag uitkomen maar is verzet naar 10 november 👿
  ik ga hem zeker checken 8)