Marlon Brando’s stem wel in The Godfather

Lange tijd gingen er talloze geruchten dat de stem van de vorig jaar overleden Marlon Brando niet in The Godfather te horen zou zijn vanwege zijn slechte gezondheid. Electronic Arts heeft op deze geruchten gereageerd, en de stem van Marlon Brando zal wel degelijk in de game te horen zijn. Echter, niet alle tekst van Don Vito Corleone zullen uit de mond van Brando komen. Voor sommige uitspraken is een stemacteur ingehuurd die Brando tijdens zijn ziektes verving.

Twee andere acteurs uit de geroemde films, James Caan en Robert Duvall, hebben al hun tekst al ingesproken en zullen dus te horen zijn in de game. Hoofdrolspeler Al Pacino, in de rol van Michael Corleone, heeft geweigerd om deel te nemen aan de game en zijn stem zal dus niet in de game te horen zijn.

Ook regisseur Francis Ford Coppola werkt niet mee aan de game. Volgens hem zou de game afbreuk doen aan de films, en zou de grote naam die The Godfather heeft misbruikt worden.

    “They use the characters everyone knows, and they hire those actors to be there, and only to introduce minor characters,” aldus Coppola. “And then for the next hour they shoot and kill each other,” vervolgde hij.

The Godfather is onlangs nog uitgesteld en zal in het eerste kwartaal van 2006 uitkomen voor de huidige consoles. De versie voor de next-gens zal later dat jaar volgen.

  1.   
    gamer112's avatar

    ach wat maakt het uit wie het in spreekt ja of je moet die namen kennen toevallig.maak er nou maar een goed spel van eerst dan kan je altijd nog die stemmen van andere erin doen

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    ik ga het spel toch niet kopen dus maakt mij niks uit.

  3.   
    gamer112's avatar

    ik ga het eerst ergens spelen voordat ik het ga kopen

  4.   
    SanMan's avatar

    Ik koop em wel: The Godfather Rocks !

  5.   
    gamer112's avatar

    als de film dat doet hoeft het spel het ook niet tezijn

  6.   
    RockSinnaH's avatar

    ja, de meeste filmgames zijn flop…