Meer details over Mario Kart DS

Er is vandaag meer bekend geworden over Mario Kart DS, een game die veel Nintendo DS-bezitters waarschijnlijk hoog op hun verlanglijstje hebben staan. Hideki Konno, de producer van deze eerste Mario Kart-game voor de DS, heeft namelijk een aantal nieuwtjes over het spel naar buiten gebracht.

Zoals al eerder bekend was gemaakt bevat Mario Kart DS 15 gloednieuwe tracks en 15 tracks die van origine afkomstig zijn uit verschillende voorafgaande Mario Kart-games. De game kan via de draadloze multiplayermogelijkheden van de DS tot wel acht spelers tegen elkaar laten racen, over het internet zal dit met vier spelers mogelijk zijn via de WiFi-service van Nintendo. Maar nu heeft Hideki Konno ook nog aangekondigd dat men straks ook de Battle Mode online kan spelen.

Mr. Konno heeft nog meer bekend gemaakt. Zo is het in Mario Kart DS voor het eerst mogelijk om in een Mario Kart-race dezelfde game-characters te kiezen. Je kunt dus straks met vier Mario’s over de baan stuiteren, gelukkig blijft door de keuze uit verschillende kleurthema’s en de weergave van de spelersnaam het onderscheid tussen de verschillende spelers behouden. Ook kun je straks met een basic Paint-achtig programmaatje je eigen emblemen maken, of deze ook online te zien zijn is nog niet duidelijk.

Over de verschillende power-ups wilde Hideki Konno ook nog wat kwijt. Naast een aantal tracks uit vorige versies uit de Mario Kart-franchise keren er ook een aantal oude power-ups terug in Mario Kart die sinds de Nintendo 64 niet meer in een Mario Kart-game zaten. We hebben het hier bijvoorbeeld over de Feather (veer) power-up waarmee je in staat werd gesteld om te springen met je kart. Ook nieuwe power-ups zullen van de partij zijn. Bijvoorbeeld de Balloon (ballon), die je zult moeten opblazen door in de microfoon van de Nintendo DS te blazen. De functie van de ballon wilde Konno nog niet verraden, maar men denkt dat je de ballon kunt laten knallen om race-rivalen van de baan te rijden.

Er wordt dus steeds meer bekend over Mario Kart DS, en het ziet er naar uit dat ook deze Mario Kart weer garant staat voor een hoop kartplezier. Mario Kart DS ligt hier ergens aan het eind van dit jaar in de winkels, we kijken er nu al naar uit.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    dit word zoooooooo een meesterlijk spel niet normaal.

    mario kart 64 vond ik al zoveel x beter dan dubble dash dit gaat hem echt worden!!

    must have !

  2.   
    halo 2 cool's avatar

    rare loodgieter die mario

  3.   
    progamer's avatar

    dit is eigenlijk alleen een leuk spel als je vrienden ook een ds hebben met dit spel, dan kan je lkkr een potje tegen elkaar racen 8)

  4.   
    Ruwan2's avatar

    ja vet mensen van de baan afknalluh met een ballon ๐Ÿ˜€ strax zie je allemaal overvliegende daisies of birdos ๐Ÿ˜€
    als je dan ook nog met de styles kunt rijen is het perfect ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ฎ

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    Reactie door halo 2 cool op woensdag 13 juli, 2005 – 20:09
    rare loodgieter die mario

    Masterchief = ingeblikte sardien

  6.   
    n00kie's avatar

    mario suckzz!!! ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ‘ฟ

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    Avatar Alles over n00kie

    n00b Geregistreerd op: 14-7-2005
    Totaal berichten: 4

    zozo nookie speciaal een account gemaakt om dat te zeggen

    stoer hoor

  8.   
    Ruwan2's avatar

    wat sneu ๐Ÿ˜ฎ is dat zeg speciaal een account maken om italiaanse lootgietertjes aftekraken ๐Ÿ™„

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    ja die heeft echt tijd te veel

  10.   
    lord. gamester's avatar

    wie zegt nou dat alleen een acount maakt om dit berichtje te plaatsen? ๐Ÿ˜• hij heeft al negen reacties geplaatst, dus hij heeft het niet bij dat ene berichtje gehouden ๐Ÿ˜•

  11.   
    snowbob's avatar

    once a mario-kart fan, always an mario-kart fan ๐Ÿ˜€ haha nee grapje ๐Ÿ™‚ maar ik ga zkr hale ๐Ÿ˜‰

  12.   
    n00kie's avatar

    ik vind aleen mario klote en sow ey doe rustig

  13.   
    WW's avatar

    Lol :D. Een ballon opblazen met je DS. Ze bedenken echt telkens weer wat nieuws, en zo te zien zal Mario weer boven de verwachtingen uitstijgen. Maar zal dat blazen wel niet gewoon sneller gaan als je keihard in die microfoon schreeuwt?

    Ik zie het trouwens al voor me, zit ik de bus, en naast me een jongen die al blazend, huppend en spugend het nieuwe level in Mario op de DS wil bereiken ๐Ÿ˜›

  14.   
    quintmon's avatar

    en of ik deze ga halen hij is kei gaaf man en de online mogelijk heden ๐Ÿ˜ฎ