Nieuwe details omtrent PlayStation3-hardware

Het Japanse gamesmagazine Hyper PlayStation2 heeft in hun laatste uitgave verdere info over de hardware van de PlayStation3 naar buiten gebracht. Volgens dit blad heeft Sony enkele onderzoeken lopen om de memorycards van de PS2 zó om te zetten, dat deze ook bruikbaar zullen zijn op de PlayStation3.


Één van de meest realiseerbare ideëen die op tafel zijn gegooid, is het idee van een USB-lezer. Deze zou de informatie die op de memorycards is opgeslagen makkelijk kunnen inlezen en zou eenvoudig inplugbaar moeten zijn in de PS3. Een andere mogelijkheid is een soort memorystick, waarop de info die op de memorycards staat, kan worden gekopiëerd.

Verder heeft HP2 laten weten dat de accu die in de (uiteraard draadloze) controller van de PS3 zit, eenvoudig op te laden is wanneer de controller in de USB-poort van de PS3 geplugd is. Ook is er een mogelijkheid om de controllers mét snoer aan de PS3 te koppelen, aangezien de PS3 USB-poorten in overvloed bevat.

  1.   
    the_supremacy's avatar

    hey van die conroler is wel handig

  2.   
    Lasso's avatar

    Hmm dat is meer om je accu te verneuken (luie batterij), het is niet dat je signaal er beter van wordt ofzo.

  3.   
    gamer1's avatar

    handig dat je ook je oude controller kan gebruiken 😀 😀 😀

  4.   
    _roy_'s avatar

    hmmm…usb poort, dat bied opties, niet iets bekend of je dan ook je muis en keybord erop kan zetten, of miss een webcam zodat je jezelf in het spel can “scannen” jouw hoofd op een voetbalventje bijv. (of kon dit al met eye toy?)

  5.   
    gamer1's avatar

    ik denk ook niet dat het komt
    ik denk gewoon dat de het pookje op de controller als muis gaat dienen en toetsenbord gewoon op de tvscherm 🙁

  6.   
    gupske64's avatar

    jah PS3 is gwoon te goe 8)

  7.   
    quintmon's avatar

    dat is wel vreed van die controller en ook handig dat je de memory van de ps2 nog steeds kan gebruiken de ps3 ik zie erg uit naar de ps3 😉

  8.   
    gamer112's avatar

    nou ben benieuwd van die controller is wel makkelijk en dat er usb’s in zaten wist ik al maar dat is wle makkelijk voor allemaal dingen mp3 speler een soort webcam

  9.   
    quintmon's avatar

    ja ik denk misschien dat de ps3 mijn keuze is mischien dan he 😆