E3: Ook de Nintendo Revolution onthuld!

Hij speelt spellen van de NES, SNES, N64, Gamecube en natuurlijk ook van de allernieuwste generatie: de Revolution! Er is nog niet bijzonder veel bekend over Nintendo’s nieuwste, maar de eerste foto’s zijn wel verschenen. Sommigen beschrijven de console als een Playstation2 met een hoekje eraf, maar een tweede blik laat zien dat Nintendo een mooi staaltje design heeft laten zien. Het valt op dat strak “in” is. Zowel de nieuwe Xbox 360, als de Playstation3 en dus ook de Revolution houden het bij een simpel, maar krachtig lijnenspel. Nog een overeenkomst: ook de Revolution is zowel verticaal als horizontaal neer te zetten. Goh!

De controller is nog niet op de foto gezet tot nu toe, maar daar zal snel verandering in komen, naar verwachting. De console zal naar verwachting nog kleiner worden dan deze al is. De trend van de (ook kleine) Gamecube beviel Nintendo dus goed. Nieuw is de DVD ondersteuning. De console zal 2 tot 3 keer zo krachtig zijn als de Gamecube. Niet de power van de PS3 of Xbox 360 dus, maar daar gaat het Nintendo waarschijnlijk ook niet om. Kwaliteit voor kwantiteit zal de hardcore Nintendo-gamer roepen. En misschien wel terecht. “It’s not all about having ‘turbo power’ โ€ zei Nintendo executive Perrin Kaplan โ€œIt’s about what you do with it.โ€

  1.   
    Digital Rocker's avatar

    klein dingetje zeg. Wel grappig opzich. Lijkt zo te zien misschien max 20cm.

  2.   
    meatball's avatar

    stoer dingetje, maar ik blijf bij de xbox 360

  3.   
    Krizzle's avatar

    Jaja orgineel hoor dat op de zijkant neer zetten ๐Ÿ™„ . Maarja je hebt er toch niks aan, hij flikkert alleen maar om zo…

  4.   
    d@nny's avatar

    Dat je hem schuin neer kan zetten ziet er wel strak uit

  5.   
    Tha Duck's avatar

    Tรฉ stylish. Erg cool en lekker handzaam.

  6.   
    Viperations's avatar

    Blue neon…. ooohhh! ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Firef0x's avatar

    wat een mooie hand ๐Ÿ˜•

  8.   
    TherOcker–'s avatar

    Nu wOrt ’t wel erg mOeiielijk kiezee ๐Ÿ™„

  9.   
    gambler's avatar

    Ik blijf bij de xbox360. ๐Ÿ˜›

  10.   
    the_supremacy's avatar

    ik moet zeggen dat ik de naam revolution misplaats vind…dit wordt echt veel minder dan de ps3 en de x360. ik neem aan dat alleen de nintendofans en de mensen met een krappe budget hem zullen kopen

  11.   
    Achilles's avatar

    Is Toch wel een bijzonder ding!, nintendo is wel erg appart bezig met de Ds en nu de Revolution, en dat is iets goeds. Terwijl de ps3 en de xb0x360 steeds meer op elkaar gaan lijken!

  12.   
    Gast's avatar

    ik weet niet wat je opeens slim komt doen…..maar je theorie,feiten en manier van denken kloppen niet. Ik weet trouwens ook niet waar jij je info vandaan haalt (fabeltjes krant ? ) maar ook daar klopt niks van….laat me eens een paar leugentjes de wereld uit helpen

    – nintendo zal nooooooit alles gameso p de Revo. laten spelen ?
    waarom ? mensen zullen die functie nooit gebruiken omdat ze die games allang niet meer hebben of WILLEN kopen. ( heb jij dan nog een oude snes spel ? ) ik dacht het niet…en ookal heb je er 1…vele hebben dit niet….. jij bent dom…..nintendo niet…..

    – de revolution is nog volop in bewerking en word pas in 2006 geintroduceerd. de uiterlijk,controler EN games owrden dit jaar niet vertoond. nintendo is van plan dat op E3 2006 te doen. en niet op รฉรฉn of ander droog onbekend feest waar alleen tokia toegang tot heeft en NIET de hele wereld.

    – fotows die jij hebt gezien zijn allemaal nagemaakt door fans die DENKEN dat de games/controler/revolution er zo uit gaat zien.

  13.   
    Gast's avatar

    voeg mij toe aan je msn [email protected]
    ik kan je meer vertellen over de nintendo revolution
    iik heb er zelfs aan mee gewerkt dus voeg me ff toe
    als jullie teminste nie bang zijn

  14.   
    Martijn's avatar

    Reactie door Tha Duck op dinsdag 17 mei, 2005 – 20:48
    Tรฉ stylish. Erg cool en lekker handzaam.

    Daar ben ik het helemaal mee eens, echt een mooi design.

    Alleen, maakt Nintendo niet een grote fout door de console niet echt krachtig te maken? het geld moet anmelijk toch echt binnen komen via de mainstream en de mainstream gaat voor de graphics. En je weet het, geen geld geen games ๐Ÿ™

  15.   
    XGT_Spider's avatar

    anomys tuurlijk ๐Ÿ˜‰

  16.   
    Daodan's avatar

    Ie. ๐Ÿ˜•

    Vierkant, klein, saai, misvormd.

  17.   
    Tha Duck's avatar

    Die hand staat erbij ter vergelijking. En terecht, want het is een schitterend klein dingetje. Helaas maakt Nintendo imo hier een foutje:

    1. Ze zullen (waarschijnlijk?) dezelfde soort games blijven houden; games waar vaak betere of gelijke alternatieven voor zijn op de Xbox en PS2. Als ze dan nog steeds hun Mariogames (en consorten) houden, zullen gamers (opnieuw) geneigd zijn om een andere console te kopen.

    2. Nouja, games die bij het grotere publiek wat minder liggen is nog acceptabel, als je een superkrachtige console hebt die dan wel weer de nodige aandacht zal trekken. Helaas voor Nintendo is dit ook niet het geval; hun console is zelfs de zwakste.

    Wat ze dan wel goed doen is het design; alle mensen die nog zeurden over een kiddy uiterlijk van de console hebben nu hun monden gesnoerd gekregen. Hij ziet er zeer volwassen uit; de mooiste van de drie vind ik persoonlijk. Misschien willen ze met deze stijl een geheel nieuw tijdperk ingaan en werkelijk รกlle games binnen proberen te halen… (wat wel een Revolution zou zijn voor Nintendo).

  18.   
    Mushroomhead's avatar

    AMEN

  19.   
    gamer112's avatar

    aan de 1ne kant is die wel leuk opzich maar de ps3 vind ik er leuker uit zien maar ja lekker klei nweer dat is nintendo

  20.   
    Elgee's avatar

    Erg mooi, alleen waarom zo scheef neerzetten?

  21.   
    d@nny's avatar

    hier. kan je ook kijken over de GameBoy micro

  22.   
    sandertje's avatar

    Ik ga denk ik toch voor de ps3.

  23.   
    LiQuiD's avatar

    Die ziet er wel het mooiste uit van de 3 ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ฎ

  24.   
    gamer112's avatar

    nou echt niet hij is wel mooi maar als dat zilvere stuk er niet op zat was het net een tegrote brander

  25.   
    Prince's avatar

    Hij is wel handig om mee te nemen, maar er is toch echt niks aan. Hij ziet er gewoon niet uit.

  26.   
    yooo's avatar

    yo tha duck je hebt mischien wel gelijk, mischien gaat nintendo wel veranderen en alle foute verbereren:D

  27.   
    gamefreak_CJ's avatar

    nou ik heb eigenlijk het volste vertrouwen in nintendo, en hij heet nie voor niks revolution en ze late er weinig voor vrij, ik vertrouw erop dat ze met iets geheel nieuws komen! (maarja, dat ben ik ^__^