Steam Weekend Deal: 75% korting op Operation Flashpoint: Dragon Rising

We mogen dit weekend knallend verwend worden, aangezien ontwikkelaar Codemasters op het digitale distributiesysteem Steam haar laatste werk, Operation Flashpoint: Dragon Rising, in de aanbieding heeft gezet. In dit geval met zowaar 75 procent korting.


Zodoende mogen we Operation Flashpoint: Dragon Rising voor maar 6,99 euro aanschaffen, wat natuurlijk een spetterende prijs is voor deze realistische shooter. Informatie over de inhoud en aanschaf van Operation Flashpoint: Dragon Rising is hier te vinden.

  1.   
    Appie Wappie's avatar

    Dat zouden ze meer moeten doen 😀

  2.   
    Verluci's avatar

    JOW!
    das nog is een groot vershil:P

  3.   
    Menyz0r's avatar

    ik heb hem al, ik zou hem zeker nu kopen voor mensen die hem nog niet hebben, ik heb zelden zoveel plezier in een spel gehad met co-op missies doen dan deze.. en ik heb er veel gespeeld ! geloof me maar 😉

  4.   
    brotherNL's avatar

    wow

    en dan nagaan dat ik zo’n (in mijn ogen) minder leuk spel (ik hou het netjes 😛 )
    60 euro voor betaald heb 😛

  5.   
    xHouse's avatar

    Als dat niet een koopje is ;D

  6.   
    Codename_black's avatar

    Bagger spel, komt nog niet eens in de buurt van realisme.

  7.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Hoe goedkoop die ook is, ik hoef geen spel waar de makers van hebben besloten dat de ondersteuning van de game is stop gezet omdat de game gewoon weg niet meer word gespeeld. Er worden dus geen nieuwe patches meer voor uitgebracht.

  8.   
    THE-DUTCH-GUY's avatar

    Johnnyboy15nl schreef, "Hoe goedkoop die ook is, ik hoef geen spel waar de makers van hebben besloten dat de ondersteuning van de game is stop gezet omdat de game gewoon weg niet meer word gespeeld. Er worden dus geen nieuwe patches meer voor uitgebracht. "

    nee je ziet het fout je moet nu denkken o dan wort deel 3 nog beter(want daar hebben ze dan wel ff de tijt voor 😮