Operation Flashpoint 2 DLC verschijnt binnenkort

De eerste downloadable content voor de onlangs verschenen shooter van Codemasters, Operation Flashpoint: Dragon Rising, zal binnen enkele weken verkrijgbaar zijn. Het bedrijf geeft aan erg serieus en ambitieus om te gaan met de content, aldus Sion Lenton van Codemasters.

    “We’ve got some very ambitious plans with DLC – our first pack is coming up in a matter of weeks. Our team are already prototyping all sorts of stuff to be released as DLC and we’re really excited about it. It’s a really different type of market now; I remember five or six years ago, you’d get a game, finish it, put it back on the shelf and that was it. But now it’s almost as though the game’s release is just the beginning, really.”

De release van een game is tegenwoordig dus pas het begin, als we Lenton moeten geloven. Door alle content die tegenwoordig op de platformen verschijnt, hebben games een langere levensduur en dat geeft veel motivatie bruikbare DLC uit te geven.

In Operation Flashpoint: Dragon Rising kunnen we content verwachten in de vorm van wapens en nieuwe mappen. Binnenkort meer details!


Na het verschijnen van Operation Flashpoint: Cold War Crisis, begon de ontwikkelaar van die game, Bohemia Interactive Studios, aan het directe vervolg. Door onenigheid stopte deze ontwikkelaar met het project, terwijl uitgever Codemasters de rechten op de naam hield. Die gaf vervolgens een ander team de opdracht een Operation Flashpoint 2 te maken. Het doel is evenwel hetzelfde: opnieuw de beste militaire simulator maken.

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, Xbox 360. Meer weten? Lees dan hier onze knallende review!

  1.   
    Ken2BE's avatar

    ik ga hem morgen halen 😀

  2.   
    LouisvanGaal's avatar

    Ken2BE schreef, "ik ga hem morgen halen 😀 "

    ik wacht wel tot die afgeprijst is

  3.   
    NoFearz's avatar

    Geef eerst maar een update tegen ongeveer de 1500 gevonden bugs 😉 Nieuwe wapens zijn ook tof, ik zit niet echt te wachten op nieuwe pvp missies. Ik heb vaak dat de host quit of dat ze allemaal van de andere team quiten in mijn game als ik win, en dan tellen al die kills niet mee. Zo ben ik al zeker 100 XP misgelopen. Ik speel nu alleen nog Single Mission Ranked Coop. Ook 1 xp per kill en wat xp als je missie gedaan hebt, meer en soms sneller dan dat je met pvp krijgt.

    Ik speel nu vaak coop of anders single player op hardcore 😀

  4.   
    nickykolkie's avatar

    ja die 4 multiplayer maps zijn leuk maar ik wil meeer

  5.   
    Sarge's avatar

    Zo f*cking veel spijt dat men pc geen OF 2 of modern warfare 2 aankan 😥

  6.   
    JayRoen O’neal's avatar

    Sarge.Wolverine schreef, "Zo f*cking veel spijt dat men pc geen OF 2 of modern warfare 2 aankan 😥 "

    Simpel op te lossen hoor, koop een nieuwe, en als je niet weet wat, kijk je even op het Forum, staat ook genoeg 😉

  7.   
    Houserz's avatar

    Niet mijn game…gameplay is echt zoooo traag….en de momenten dat je iemand ziet en toch maar beter niet kan schieten omdat je anders de lul bent zijn mij iets te vaak aanwezig…aangezien ik het nooit kan laten het pistool in de holster te laten…

  8.   
    JonsoN's avatar

    Realistische spellen zijn niks voor mij, of het nou een shooter of een racer is, allebeide keren vind k er niks aan.. Tsjah Counter-Strike natuurlijk wel, maar dat is mijn hobby, en kwou dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken.. (A) 😀