Er komt toch een Jagged Alliance 3D

Afgelopen week leek het erop dat Jagged Alliance 3D was hernoemd naar African Alliance. Game Factory Interactive laat weten dat dat niet zo is.

Jagged Alliance 3D blijkt nog steeds te bestaan en wel als een project naast zowel Jagged Alliance 3 als African Alliance. Er komen dus in totaal drie games uit dezelfde hoek.

Jagged Alliance 3D zou vlgens Games Factory Interactive nog prima op schema liggen en nieuwe details zullen binnenkort verschijnen. Jagged Alliance 3D blijft in ieder geval het vervolg in de serie, dat het beste uit de vorige games zal bevatten. Daaronder horen het unieke turn-based systeem, de grote interactie die met de JA-wereld bestaat en de bekende figuren uit de serie.

Jagged Alliance 3 is in pre-ontwikkeling en zal het ‘logische vervolg’ op Jagged Alliance 2 worden. Wat nu het verschil tussen JA3 en JA3D gaat worden, moet nog blijken.

African Alliance is een heel ander project, dat zoals eerder gezegd RTS zal worden in plaats van het turn-based Jagged Alliance. Een aankondiging zal heel snel komen, een website ook. African Alliance zal op de E3 officieel uit de doeken worden gedaan.

  1.   
    deefje's avatar

    first again