E3: Revolution niet van de partij?

Nintendo lijkt zich terug te trekken uit de strijd om de mooiste console op de E3. Japanse bronnen beweren dat Nintendo niet genoeg spullen heeft om een strakke presentatie voor te schotelen. De beloofde revolutionaire controller is er nog altijd niet, net zoals een Revolution die aan het publiek kan worden getoond. Hiermee zou Nintendo uit de strijd tussen Sony en Microsoft stappen en krijgen we mogelijk alleen de PlayStation3 en de Xbox 360 te zien.

Een andere reden is het geheimhouden van de revolutionaire ideeën.

    So why the decision to stay out of the limelight? Well, it seems that Nintendo boss Satoru Iwata is worried about rivals nicking all his best ideas at this early stage. That’s how revolutionary the new console is, apparently…

Vraag blijft dan wat we wél kunnen verwachten op de stand van Nintendo. Ons is beloofd dat er een speelbare versie zou zijn van de nieuwe Zelda. Uiteraard zal een groot gedeelte van de stand ter promotie zijn van de Nintendo DS en diens spellen. Het grootste gedeelte zal gaan over de Nintendo Online service. Verdere roddels en feiten over de Revolution lees je natuurlijk hier bij ons.

  1.   
    Klaasvaak's avatar

    er komen wel steeds minder mense naar de E3 he 😕

  2.   
    Onweersub's avatar

    Ik kan me wel vinden in dat nintendo de revolution niet zou laten zien op de E3 want de gamecubes vliegen nog over de toonbank. Daar komt nog bij dat sony en microsoft elkaar telkens willen aftroeven en nintendo daar denk ik buiten wil blijven..

  3.   
    Lasso's avatar

    Underdog positie of zou er echt niets representatiefs tussen zitten?

  4.   
    123123's avatar

    pff nintendo kan niet mee 🙄

  5.   
    Maserati's avatar

    Geen Revolution dus meer games voor NDS en Gamecube. Daar moeten Sony en MS ook maar een voorbeeld aan nemen. De huidige consoles zijn amper uit of ze worden alweer vervangen.

  6.   
    gamer112's avatar

    ik vind het niet zo erg dat die er niet is maar eigenlijk wel jammer ik had alle 3 de consoles wel willen zien de consoles en handhelds van nintendo boeien mij niet echt maar toch het is wel om tezien wat ze gemaakt hebben voroal om ze iets geheel nieuws nu hebben

  7.   
    nEels's avatar

    Mja, jammer vind ik het wel. Wil nu eigenlijk wel eens duidelijkheid hebben rond deze revolutionaire ideeën van Nintendo.

  8.   
    Paolo's avatar

    Ja ik vind het ook jammer. Ik denk dat er nu wel wat minder mensen naar toe komen omdat er toch wel best veel mensen zijn al met een DS of die er een willen gaan kopen.

  9.   
    nEels's avatar

    Nintendo focust zich bij deze E3 waarschijnlijk meer op ’t gamesaanbod van de Kubus en Nintendo DS, dus das een voordeel. Ik ga morgen zelf een DS kopen, dus ben benieuwd wat ze nog meer in petto hebben voor dit systeem.