Oddworld: Munch’s Oddysee gaat mobiel

Oddworld: Munch’s Oddysee gaat verschijnen voor iOS en Android-apparaten. Dit werd aangekondigd door Oddworld Inhabitants, de originele ontwikkelaar van de game. Zelf zullen ze geen werk aan de mobiele versie verrichten, want de port naar mobiel zal verzorgd worden door Square One Games, de studio die eerder werkte aan Oddworld: Strangers Wrath voor iOS.

In 2013 kreeg Munch’s Oddysee al een HD-remake voor de PlayStation 3, gevolgd door een versie voor de PlayStation Vita in 2014. Deze versies werden gemaakt door Just Add Water. Wij hebben het laatste van Munch’s Oddysee dus nog niet gezien.

 1.   
  MikeHunt85's avatar

  Goed plan! Mobiele games hebben de toekomst. Ik ken mensen die een PS4 hebben gekocht, maar vervolgens geen games kopen omdat er niets boeiends op te krijgen is en maar een paar games lenen van iemand anders.

 2.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  ”MikeHunt85″ schreef, "Goed plan! Mobiele games hebben de toekomst. Ik ken mensen die een PS4 hebben gekocht, maar vervolgens geen games kopen omdat er niets boeiends op te krijgen is en maar een paar games lenen van iemand anders."

  Ik denk niet dat mobiele games zo goed zijn , ze zijn irritant om te spelen en zo veel keuze heb je eigenlijk ook niet want elk spel lijkt op elkaar.