Xbox 2 presentatie op HDTV

Op de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles zul je de Xbox2 (die hoogstwaarschijnlijk Xbox 360 gaat heten) alleen maar tegenkomen in combinatie met HD tv’s. Dat wil zeggen: een resolutie van 1920×1080! Microsoft wil alle capaciteiten van de console laten zien en eist daarom ook de ‘High Definition’ tv’s op de beurs. De televisies maken gebruik van een nieuwe techniek die het mogelijk maakt om zulk hoge resoluties te kunnen waarmaken. Aansluitingen als DVI en HDMI maken het mogelijk om het beeld direct op een HD tv te projecteren zonder het te comprimeren, wat een foutloos resultaat oplevert. Gelukkig is het ook mogelijk om de nieuwe console aan te sluiten op alle bestaande tv’s. Het resultaat is snel te zien op de E3.

  1.   
    Stefan.'s avatar

    dat gaat er zeker vet uitzien op zo’n tv ๐Ÿ˜ฎ
    maar wie heeft dat nou thuis staan ๐Ÿ˜•
    dat geeft een veel mooier beeld dan dat t is bij de meeste mensen thuis ๐Ÿ˜ก
    dan denk je wow dat ziet er goed uit, koop je er een , valt t enorm tegen

  2.   
    gamer112's avatar

    haha beter ook op een gewone tv

  3.   
    AvanGarde's avatar

    man zo’n ding kost minstens 2500 knaken,tenminste als je een goeie wilt dat s een dure grap k speel t mooih op een normale tv zoveel verschil kan er toch ook niet zijn ,k bedoel als je varaf zit dan lijkt alles heel gelikt!

  4.   
    Klaasvaak's avatar

    misschien kan je hem ook wel op een monitor aansluiten dan.. zou wel vet zijN ๐Ÿ™‚

  5.   
    Daodan's avatar

    XBox 360?.. ๐Ÿ˜ฎ
    Waar komt dat dan weet vandaan?

  6.   
    nEels's avatar

    Hier vandaan. ๐Ÿ™‚

  7.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    HDTV is super strak alleen in europa moet het nog in opkomst komen, maarja de Xbox 2 zal waarschijnlijk als eerst in Amerika komen,,, En daar hebben al heel veel mensen HDTV (High Defenition Television)