Eerste patch v1.01 voor Pariah nu verkrijgbaar

De eerste patch voor de shooter Pariah verhelpt het probleem van het niet opstarten van het spel bij het gebruik van Windows 98 en Windows ME, verder verhelpt de patch niets en daarom is deze ook maar 1 MB groot. Toch fijn dat de mensen die nog Windows 98 en ME gebruiken nu toch ook in staat zijn om Pariah te spelen. De patch v1.01 valt onder andere hier te downloaden bij 3D Gamers.

Pariah bevat een sterke verhaallijn en voegt survival elementen toe aan eerste persoons rennen-voor-je-leven-en-knallen-op-alles-wat-beweegt actie. Pariah is grafisch zeer indrukwekkend, maar dat viel te verwachten als we terugkijken op het eerdere werk van Digital Extremes (alle Unreal games waren voor hun tijd grafische hoogstandjes). Pariah gebruikt dan ook de laatste versie van de Unreal-engine.

Het wapentuig in Pariah is deze keer volledig aan te passen, zo kun je wapens op verschillende wijzen upgraden, net zoals je armor en je gezondheid. Ook kun je niet zomaar in het wilde weg blijven knallen met je wapens, want deze raken na verloop van tijd oververhit. Er zijn dus een aantal RPG-elementen toegevoegd. Daarbij zal er een hele vette multiplayer-optie bijgevoegd worden.

Pariah is nu in de winkel te koop voor de PC en Xbox.

  1.   
    rensdeman's avatar

    daar zat ik al lang op te wachten

  2.   
    gamer112's avatar

    ik ga hem wel halen deze maand denk ik op de xbox