Nieuwe Franse trailer Singles: Triple Double

Playboy: The Mansion is maar een voorbeeld van de enkele sexueelgetinte games die dezer dagen verschijnen. Een andere titel is Singles: Triple Double, waarin het evenmin draait om lichamelijke rondingen, verleiding en lust. Vandaag is er een nieuwe Franse trailer van die game verschenen. Die is hier te downloaden.


In Singles: Triple Double trekt jouw zelfgemaakte Single (man of vrouw) in een nieuwe flat. Daar blijkt je ex-vriend of ex-vriendin dan te wonen waar je nog wel wat gevoelens voor hebt maar er is ook nog een zeer aantrekkelijke derde persoon aanwezig. Hoe ga je deze mee naar bed proberen te nemen zonder dat je ex het merkt? Of kies je voor je ex in plaats van de ander? Of neem je ze gewoon alletwee?
In 15 missies probeer je er het beste van te maken. Niet alleen in je apartment, maar ook rondom de flat, zoals in de bar of het zwembad. Het is de bedoeling dat je naast het flirten, zoenen en alles wat daarop volgt ook eet, doucht, plast, plezier maakt enzovoorts. Maar het echte doel is natuurlijk om de twee aantrekkelijke meiden in het bed te krijgen.

Singles: Triple Double komt op dus 27 mei voor de PC uit.

  1.   
    ASRoma's avatar

    Ík vind het maar allemaal een beetje op The Sims lijken alleen dan met meer erotische shit.

  2.   
    gamer112's avatar

    ja idd maar ik vind het al niet zo leuk the sims vind ik leuker het werkt ook makkelijker