Dierenpret op nieuwe Madagascar screenshots

Deze zomer komt de animatiefilm ‘Madagascar’ uit in de bioscopen. Ongeveer tegelijk met de première brengt Activision een gelijknamige licentiegame uit waarin jij met Alex de Leeuw, Melman het Giraffe, Marty de Zebra en het Nijlpaard Gloria kan spelen in een platform avontuur. Vandaag hebben we nieuwe screenshots.

In de animatiefilm Madagascar ontsnapt Marty de Zebra uit het New York Central Park Zoo, en zijn vrienden Alex de Leeuw, Melman het Giraffe en het Nijlpaard Gloria gaan hem achterna om hem te redden. Met deze vier dieren werk je een serie platformlevels af die onder andere plaatsvinden in de dierentuin, in New York, op een schip en uiteindelijk op het Jungle-eiland Madagascar. De levels staan vol van de minigames en je zult alle vier de dierenvriendjes nodig hebben om dit knotsgekke avontuur, dat vooral voor kleine kinderen geschikt zal zijn, tot een goed einde te brengen.
De twee schermen worden opgesplist tijdens de minigames en in de levels zelf zal de actie plaatsvinden op het bovenste scherm en kun je op het onderste scherm de personages kiezen met het touch-screen.

Madagascar verschijnt op 24 juni.





  1.   
    __.=BBQ=.__'s avatar

    Niet al te mooie graphics 😥

  2.   
    Paolo's avatar

    Dat gaat wel, maar waar dient het onderste scherm voor bij dit spel ik zie alleen maar dozen en soms een paar dieren. 😕

  3.   
    Rhemme's avatar

    Daarop kan je een dier aanklikken en hem zo selecteren om mee te spelen. Als de doos nog niet open is, heb je het dier nog niet geunlocked.

  4.   
    Paolo's avatar

    O oke, dat is wel leuk. 🙂