Oddworld: Fangus onthuld

In het nieuwste nummer van het gamesmagazine GameInformer zal meer informatie te lezen zijn over de opvolger van Oddworld: Strangers’ Wrath, wat sinds 2 weken voor de Xbox in de winkels ligt. In Oddworld: Fangus, zoals de game moet gaan heten zal je noch met Abe, noch met Munch, Stranger of een ander bekend Oddworld-personage spelen maar met een Fangus.

Oddworld: Fangus speelt zich af in een andere plek in Oddworld, namelijk Fangustan waarin jij een herder speelt. Je personage, Fangus, moet Oddworld zien te redden als Fangustan wordt aangevallen door aliens. Oddworld: Fangus zal geweldadiger worden en een 16+ rating meekrijgen.

Opvallend is dat Oddworld: Fangus volgens de GameInformer niet uitgegeven zal worden door EA Games, waarmee de Oddworld serie qua verkopen en kwaliteit zo’n goede weg mee was ingeslagen, maar door het kleine en tot nu toe baggergamesuitbrengende Majesco. De game zal in 2006 verschijnen, waarschijnlijk voor de Xbox 2.

  1.   
    gamer112's avatar

    jammer want het spel wat er nu is leek me wel goed moet hem nog kopen maar zal messchien een leuke lauch titel worden dan voor de xbox 2

  2.   
    Paolo's avatar

    Dat hele Majesco is voor mij onbekend.