Veel nieuwe The Godfather screenshots, artwork en filmpjes

EA brengt dit jaar een Godfather game op die gebaseerd is op de legendarische filmtrilogie The Godfather. Het draait in deze maffiafilm om de familie Corleone die terrein verliest in de straten van New York, maar de game zal het heel anders aanpakken.

The Godfather zal zich in de jaren 1945-1955 afspelen in de wijk Little Italy in New York. Je zal niet kunnen kiezen uit รฉรฉn van de personages uit de film maar een eigen maffiosi maken en daarmee respect, reputatie en geld te verdienen. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en je kunt ook doen wat je wilt. De missies in de game zijn gebaseerd op de films (paard onthoofden en in een bed neerleggen?). Zo klim je steeds hoger in de ladder van de familie Corleone, om misschien later zelf maffiabaas te worden. De locaties kloppen ook met de films en het gezicht en de stem van Marlon Brando als Vite Corleone zullen in de game zitten, net zoals James Caan (Sonny Corleone) en Robert Duvall (Tom Hagen). Het zal voor de fans dus een feest van herkenning worden.
Andere personages onthouden de dingen die jij in het spel hebt gedaan (als ze het tenminste kunnen navertellen) en dingen die je eerder hebt gedaan hebben dus invloed op de rest van het spel.

Of The Godfather een Game you can’t Refuse wordt zullen we in de herfst van dit jaar uitvinden. Het spel verschijnt op de PC, PlayStation 2, Xbox en Gamecube.

[SCREENSHOTS]

Heel veel nieuwe gameplayfilmpjes, officiele trailers en interviews met de developers vind je op Gamespot.

Ook hebben we nog een heleboel mooi nieuw artwork voor je;

 1.   
  Recon's avatar

  Screens of foto’s uit de film? ๐Ÿ˜ฎ

 2.   
  Rhemme's avatar

  Screens.

 3.   
  Mandamo's avatar

  Stooeerr!! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€

  Die ga ik echt hebben!

 4.   
  Dare Devil's avatar

  kicke coole game ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  die moet ik hebben ๐Ÿ˜› echt wel mooi .
  vet vet vet ……
  cooooooooool