Nieuwe column: Mijn Surprise avond

    Mijn oma is zo dement als een deur en zit altijd maar wat te pruttelen in de hoek. Alles wat ze heeft geeft ze weg en dat komt mooi uit. Op mijn verlanglijstje stond namelijk Painkiller: Battle out of Hell en ik besloot dat dit een uitstekend cadeau is voor mijn oma. Om 16.00 uur Nederlandse tijd geeft mijn baas mij gratie van mijn werk en loop ik richting binnenstad. Het is de namiddag van zaterdag, รฉรฉn dag voor dรฉ dag van het jaar voor het Nederlandse volk zonder schaamhaar. Ik loop de eerste namaak V&D binnen en vraag aan de vrouw of ze nog chocoladeletters hadden.

Wil je weten hoe dit afloopt? Lees dan verder!

  1.   
    XGT_Spider's avatar

    He jongens alles goed ik heb The Getaway Black Monday gekregn coole spel.

    Ik wou AAn de Admin van gamersnet vragen als hij me site wilt sponsere(Ik zet me site er nu ff niet op anders is het vals spelen ๐Ÿ™„ )

    Neem contact emt me op ๐Ÿ˜‰

  2.   
    MC TiM's avatar

    Haha grappig hoor, ik zou me afvragen wat Danny gedaan had ๐Ÿ˜› .

  3.   
    XGT_Spider's avatar

    ๐Ÿ˜•

  4.   
    Lasso's avatar

    Hij doelt op de column Solider.

  5.   
    XGT_Spider's avatar

    O Oke,maar van wie is deze site wil jullie graga als me sponser ik heb op em site al 77 members het iss een online game ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€

  6.   
    PLURK's avatar

    dude deze column heet ‘mijn suprise avond’
    niet hoe maak ik vrienden

  7.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Wat ik op Sinterklaasavond gedaan heb? Ik moet me zoals ieder jaar sinds vier jaar geleden melden op het politiebureau en verplicht daar blijven tot de volgende dag. Vier jaar geleden zat ik namelijk lekker een shooter te spelen, toen ik ineens geluid in de schoorsteen hoorde. Lang verhaal kort: uiteindelijk lagen er 15 Zwarte Pieten en 3 hulp-Sinterklaasen knock-out op de grond, voordat de politie de overgebleven 2 Zwarte Pieten (waarvan eentje met z’n GSM het alarmnummer had gebeld) kon ontzetten. Sindsdien geen gezellig Sinterklaasavondje meer voor deze kerel. Scheelt trouwens wel een goed aantal euro’s in surprisekosten en tot nu toe heb ik nog altijd pepernoten en chocolade gehad van de wachthoudende agent.

    En dit is een raadsel speciaal voor Solider: waarvoor zou de link ‘Contact’ in het linkermenu toch zijn?

  8.   
    MC TiM's avatar

    Haha, en waar zit je met Kerst en Oudjaar ? ๐Ÿ˜›

    Tip voor inbrekers: breek nooit in bij Danny, helemaal niet als ie een shooter speelt. Eigenlijk; breek helemaal niet in ๐Ÿ˜› .