Half-Life 3? Nu al?

Opmerkelijk berichtje bij Gamesradar: Er schijnt nu al vrij zeker een 3e deel van Half-life te komen. Zelf hadden ze de roddel acht maanden geleden al. Ze zijn er dan ook heel trots op, maar het is ook niet meer dan een roddel nog steeds. Het Zweedse gamesblad Gamereactor heeft namelijk gemeld dat een lek bij Valve dit wel kwijt wilde. Mocht je het toch even willen bekijken, kijk dan hier.

 1.   
  Lasso's avatar

  Danny wordt gek. 🙂

 2.   
  Martijn's avatar

  Mjah, logisch dat er weer een vervlg komt bij zo’n succesvolle serie.

 3.   
  MC TiM's avatar

  Tja, aan de ene kant wel logisch (lees Martijn’s bericht), maar aan de andere kant ook een beetje vreemd. Half-Life 2 ligt nog maar net in de winkel en deel 3 komt er al weer aan. Nouja de game zal ook wel verkopen en deel 3 zal dan ook wel weer goed worden. Al moeten ze niet met een jaarlijkse editie komen, want ik weet niet of iedereen dat nou waardeert, want niet ook iedereen houdt van HL, eerder CS gameplay.

 4.   
  Viperations's avatar

  Wat vinden jullie trouwens van de online-feature? Counterstrike: Source was al verkrijgbaar voordat HL2 er was…. vinden jullie dit een goed alternatief, aangezien veel mensen CS al jaren spelen (en dus vaak veel en veel beter zijn), of had Valve iets anders moeten doen naar jullie mening?

  –> Forum