Bill Gates spreekt op CES: aankondiging Xbox 2??

5 januari 2005…..Las Vegas…..lokatie: Consumer Electronics Show…..spreker: Bill Gates…..

Gaat het er dan nu toch al van komen???? De aankondiging van de Xbox 2. Voor velen van ons een gewild object, voor anderen iets wat veel te vroeg komt omdat nummer 1 nog zo lekker speelt.

Vijf jaar geleden heeft Bill Gates ook al met deze gelegenheid het publiek toegesproken en kondigde toen de Xbox aan. Sindsdien is hij niet meer op de bewuste beurs geweest, dus alles wijst er op dat hij iets belangrijks heeft aan te kondigen.

Geduld….

 1.   
  Ariej's avatar

  Laten We Het Hopen, Ben Wel Weer Aan Iets Nieuws Toe

 2.   
  meatball's avatar

  ๐Ÿ‘ฟ Doe niet zo dom ๐Ÿ‘ฟ , de xbox is nog vet cool ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™‚

 3.   
  MC TiM's avatar

  Ik nog niet, 05 januari, volgens mij weer een roddel. Veel goede xboxgames komen in januari, februari en maart uit. Verder Halo 2 is dan 2 maandjes uit, word veel live gespeeld, dan maken ze verlies als ze dat uitbrengen. Dus dan word de xbox 2 minder goed verkocht, of maken ze verlies met live. Lijkt me niet echt een strategische zet….

 4.   
  the primal gamer's avatar

  Geloof het maar niet dat de xbox 2 al uit gaat komen hij is nog niet eens klaar en de games zowiezo niet een goede game ontwikkelen kost een paar jaar. Bill staat al een tijdje langs de kantlijn mee te kijken, die zal wel wat gaan babbelen over hun toekomstplannetjes met hun mediacentrum software

  De xbox is pas een jaar of drie op de markt, en nu al naar de box2, veel te snel als je het mij vraagt. die had nog makkelijk 2 jaar meegekunt ๐Ÿ˜‰

 5.   
  MC TiM's avatar

  Jep primal, een console heeft meestal een levensduur van (ongeveer) 5 jaar voor er een nieuwe uitkomt.

 6.   
  Maserati's avatar

  Mc Tim, het gaat hier om een aankondiging. de Xbox werd ook aangekondigd ver voordat deze in de winkel lag, maak je nog niet druk, het wordt minstens eind 2005.

 7.   
  Gooper's avatar

  Als de Xbox2 er is ga ik hem wel kopen ๐Ÿ˜€ 8)

 8.   
  Ariej's avatar

  ik 100 % bij launch

  zekr weten

 9.   
  the primal gamer's avatar

  Ik de ps3 maar dat is eigenlijk een overbodige opmerking ๐Ÿ˜ฎ Maar ik zeg het toch maar ff. ๐Ÿ˜‰

  Dat de xbox 2 verschijnt hoeven ze echt niet meer aan te kondigen dat weet iedereen al en ook dat hij waarschijnlijk eind 2005 begin 2006 verschijnt…Ik ben wel benieuwd wat Sony en Nintendo gaan doen, wachten die dat de Xbox2 uit is, passen hun hardware aan en komen meer als en half jaar later? Of gaan ze met de Xbox mee? Zal mij echt benieuwen……..