Hete info op hete dag van Pandora Tomorrow

Terwijl de meeste mensen als vissen op het droge liggen te gapen van de hitte, brengen wij je alsnog heet nieuws. Vandaag is er namelijk officiële informatie vrijgegeven van Pandora Tomorrow op de GameCube en in combinatie met de GameBoy Advance.
Extra stuff op de gamecube is kort samen te vatten met ‘meer’. Meer functie zoals het onschadelijk maken van booby-traps, meer routes om een level te doorkruisen en een extra map zijn de extra functies in een notendop.

  •All-new Jungle Mission: Use Sam’s stealth abilities to evade the enemy in a richly detailed Indonesia jungle setting.
  • Post-Mission Statistics and Scoring: Receive feedback on Sam’s performance after each mission including everything from the number of shots fires to the number of enemies relates.
  • New Alternate Pathways in Revisited Missions: Complete objectives using new pathways, each with its own challenges and rewards.
  • New Booby Trap Gameplay: Disable explosive devices using a mechanic similar to the lockpick.

Tevens is er ook nog informatie bevestigd over de GameCube in samenwerking met een GBA. Je kunt met je GBA dingen als computers en automatische geweren besturen, het gebruiken als map en ook nog eens extra missies op de GBA versie vrijspelen.

  • Unlock 8 new Pandora Tomorrow GBA missions by completing Pandora Tomorrow GameCube missions.
  • Remotely control in-game devices like keypad locks, automated turrets, and computers.
  • Get a visual layout of your surroundings, including enemy positions and objectives.

De meeste geruchten blijken dus achteraf waar te zijn. Vele dingen wisten we al, maar waren nog niet officieel bevestigd. Na al dit moois moeten we je helaas toch ook ietwat minder fijne informatie mededelen; Pandora Tomorrow zal geen vorm van multiplayer hebben, in tegenstelling tot de Ps2 versie of die van de Xbox. Desalniettemin mogen de Cubers zeker niet klagen, maar het missen van een multiplayer is moeilijk te verzachten.

 1.   
  Gast's avatar

  Dus het heeft toch nut om een NGC te hebben. 😉