Nieuwe Download Content voor Splinter Cell: Pandora Tomorrow

In juni werden twee nieuwe maps voor Splinter Cell: Pandora Tomorrow gereleased op de Content Download functie van Xbox Live. Je moest toen echter $4,99 dollar voor de twee speelvelden betalen, maar nu heeft Ubisoft de twee maps gratis te downloaden gemaakt.

Federal Reserve Bank
In de Federal Reserve Bank zijn veel goud en belangrijke documenten opgeslagen. De spionnen moeten deze natuurlijk zien te stelen. Aan de bewakers de taak een stokje voor hun snode plannen te steken.

River Mall
Dit level speelt zich af in een Amerikaans winkelcentrum. De spionnen kunnen het bouwwerk op verschillende manieren infiltreren. De spionnen zullen echter (nog) voorzichtiger te werk moeten gaan: de bewakers hebben een nieuwe gadget. In het winkelcentrum staat een holografische kaart waar precies op te zien is waar de spionnen zich bevinden.

Heb je dus een Xbox, het spel Splinter Cell: Pandora Tomorrow en Xbox Live, maar de twee nieuwe levels dan niet? Doe de Splinter Cell: Pandora Tomorrow disk dan in je Xbox, ga op Xbox Live en kies in het Xbox Live menu van de game dan ‘Content Download’. De twee maps zijn dus nu gratis!

 1.   
  Rhemme's avatar

  Opzich wel lullig voor de mensen die er wel 5 dollar voor hebben betaald…

 2.   
  XGT_Spider's avatar

  Waarom krijgt de playstation geen 2 nieuwe online maps erbij die andre 7 maps zijn echt dom behalve die cinema en vertigo plaza 😥

 3.   
  FFPCD's avatar

  Ja waarom niet voor de ps 2 😕