E3: Valve heeft plannen voor expansions van Half-Life 2

Valve, de ontwikkelaar van Half-Life en Half-Life 2 heeft bekendgemaakt dat er nu al verschillende plannen zijn voor uitbereidingspakketten voor de zeer gehypte First Person Shooter Half-Life 2. Denk aan een nieuwe campaign, nieuwe missies, meer online modi en dat soort uitbereidingen.

Dit heeft opperstehotemetoot Doug Lomarbi gezegd in een interview.

“We’re definitely going to continue to work in the Half-Life universe. We definitely want to expand some of the stories of Alyx and some of the other characters that we’re introducing in Half-Life 2”.

Doug heeft ook gezegd dat de uitbereidingen door Valve zelf zullen worden gemaakt, en niet door Gearbox die ook al de uitbereidingen Blue Shift en Opposing Force voor Half-Life (1) heeft gemaakt. Ook werd verteld dat ze nog niet bezig zijn met de uitbereidingen, maar dat ze zich bij Valve eerst op Half-Life 2 au naturel gaan concentreren.

  1.   
    Jensso's avatar

    Er komt trouwens ook een Half-Life 3 8) heeft Gabe Newall bekendgemaakt in een interview van de Pc Gameplay. (een gamersblad). En hij had ook gezegd dat dat niet zo lang gaat duren als deze er was als gevolg op Half-Live 2. Dit blijkt echt een goede game te zijn Half-Live 2 dan.