EA werkt inderdaad aan Godfathergame

Een tijdje geleden dook het gerucht op, maar nu is het bevestigd: EA Games werkt inderdaad aan een game gebaseerd op de geweldige filmtrilogie The Godfather. Dit heeft de hoge piet Warren Jenson bij EA Games bekendgemaakt op de “Bear Stearns 17th Annual Media, Entertainment and Information Conference”. Niet echt de meest geschikte plaats om je games aan te kondigen, maarja, daar hebben we de E3 voor.

En op die E3, aanstaande mei in Los Angeles zal EA Games ook veel meer details uit de doeken doen over The Godfather en zal de game waarschijnlijk ook speelbaar zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met screenshots en filmpjes.

De enige info die we tot nu toe hebben is de mededeling dat de game Mature-rated wordt door het vele bloed en geweld en dat de game waarschijnlijk op alle platformen eind dit jaar nog uitkomt. Over de gameplay is niks bekend, alles is mogelijk. Van een RPG tot een Level-based actiongame á la James Bond: Everything or Nothing of misschien wel een hack ’n ‘slash gebeuren zoals Lord of the Rings is mogelijk. Of een game als Mafia, maar het blijft allemaal speculatie.

  1.   
    truthteller's avatar

    Dit is wel nieuw superstar 😀

  2.   
    leBlanc's avatar

    als ze die meesterlijke film maar niet gaan verknallen