Eerste bewegende beelden Ribbit King

In de categorie gek, gekker, gekst hebben we al weer een nieuwe game. Hou je niet van die glibberige, gladde kikkers? Dit is de kans om die groene herriemakers een lesje te leren. We gaan ze namelijk slaan met Ribbit King! Je leest het goed, we gaan naar de greens, pakken een goede club en gaan voor de hole-in-one (dat schijnt een ander woord te zijn voor ‘in één keer er in’).

Veel informatie hadden we nog niet van de game die in januari bekend werd gemaakt. Door de naam alleen al verschenen er bij vele gamers vraagtekens boven het hoofd. Zal het balletje vreemd rollen en het goed doen? Of hebben we weer te maken flop? De tijd zal het ons leren…

Vandaag zien we voor het eerst wat de game nou daadwerkelijk is. Er zijn namelijk drie verschillende trailers van de game uitgebracht. GamersNet.nl zette ze voor je op een rijtje!

Trailers:

-Trailer 01 (High)
-Trailer 01 (Low)

-Trailer 02 (High)
-Trailer 02 (Low)

-Trailer 03 (High)
-Trailer 03 (Low)

 1.   
  Nylez's avatar

  Het stond er idd 2x metalman, onze collega kan zich ook wel eens vergissen :wink:. Heb het ff weggehaald!

 2.   
  Lasso's avatar

  Hehe, fijn dat je wilt helpen 😉

 3.   
  DiVideD's avatar

  er staan de laatste tijd wel meer spelfouten in de tekstjes van lasso 😛 8)

 4.   
  Metalman's avatar

  “Vandaag zien we voor het eerst wat de game nou daadwerkelijk is. Er zijn namelijk drie verschillende trailers van de game uitgebracht. GamersNet.nl zette ze voor je op een rijtje!”
  Het staat er 2×… 😉

  Jaja, gelukkig hebben we Gamersnet!!! 😛
  Ik beschuldig jullei natuurlijk nergens van! 😮 😉