Extreme nieuwe screens van Delta Force: Xtreme

Delta Force: Xtreme is al een aantal keer van naam veranderd. Zo heette het eerste Delta Force: Reloaded dat verandert werd in Delta Force: Next-Gen en die subtitel werd weer veranderd in Xtreme. Zo, dan weten de meesten nu wel over welke game we het hebben. Namelijk de klassieker Delta Force in een nieuw jasje! Van deze nieuwe versie hebben we vandaag een behoorlijk aantal nieuwe screenshots voor je.

Delta Force: Xtreme is dus een remake van het originele Delta Force dat een behoorlijke hit was op de PC, aangezien het een van de eerste shooters was waarmee je elkaar online kon afmaken. In deze versie dien je weer als lid van het zwaargetrainde Delta Force-team in een groot aantal aan maps (zo’n 60) allerhande gespuis uit te roeien, zowel off- als online. Delta Force heeft in deze nieuwe versie een behoorlijke oppoetsbeurt gehad. Klassieke maps zijn speelbaar, maar er zijn ook nieuwe maps aan toegevoegd. Daarnaast zijn er nog meer vernieuwingen; zie hieronder de features en nieuwe screens.

Delta Force: Reloaded features:

– A total visual overhaul

– 20 Classic Delta Force missions across 3 campaigns

– Additional new missions created especially for Delta Force: Reloaded.

– Over 25 classic and new Co-Op missions

– STATS! For the first time in Delta Force 1 check your STATS online in NovaWorld hosted games

– Over 20 multiplayer maps hosted through NovaWorld with support for up to 32 players online. 5 multiplayer game types include Deathmatch, Team Deathmatch, Team King of the Hill and more favorites!

[SCREENSHOTS]

 1.   
  firebird0322's avatar

  hej die villa ken ik nog

 2.   
  Paolo's avatar

  Ja ik ook, dat vond ik best een leuke missie. Het ziet er mooi uit, alleen dat rotsblok uit screen 4 is echt heel nep.

 3.   
  -rudolf-'s avatar

  dit spel kan echt niet aan de graphics van half life 2 tippen het ziet er niet uit (op sommige stukken wel een beetje)

 4.   
  crusher's avatar

  Novalogic hebben altijd hun eigen engine geschreven, dat ziet er dan volgens jou misschien niet zo mooi uit als halflife2, maar betekent wel dat zij niets in licentie te hoeven nemen en lekker hun spel kunnen ontwikkelen zoals zij dat zelf verkiezen. Halflife2 is zowiezo totaal ander spel met de gangetjes, schrikeffecten, tunnels en dergelijke dan het veel meer open terrein bevattende deltaforce, waarmee ik wil zeggen dat die engine wellicht niet eens geschikt is voor een spel als DF