MMORPG Mythica gecanceld

Het zou zo mooi zijn. Een MMORPG gebaseerd op de Noorse mythologie. Microsoft besteedde aan dit project het meeste aandacht én geld. Enorme werelden, een Noorse held of god als speelbaar personage, vele unieke quests. Maar dat is nu allemaal van de baan, want Microsoft heeft Mythica gecanceld. Dit betekend minder concurrentie voor games als World of Warcraft en Everquest II.

  “After careful evaluation of the MMORPG landscape, MGS has decided to stream-line its portfolio, making fewer investments in this genre.”

Met deze ontwikkeling zijn ook de geruchten over het maken van een film over de MMORPG van de baan. Vele grote namen zouden namelijk geïnteresseerd zijn in het draaiboek van de game, maar helaas: ook dit is nu geschrapt. Misschien dat er nog een film uitkomt die hetzelfde plot volgt, maar een volledige re-make van het spel is nu van de baan.

 1.   
  Julius Ceasar's avatar

  Ja, ik ben ontslagen 😥 terecht, ik ga geen zielige verhalen ophangen, maar de reden is dat ik één berichtje heb gekopieërd (letterlijk) van gamer.nl

  Ik ben écht [b]terecht ontslagen. Ik kan geen berichten meer plaatsen. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor Gamer.nl, en uiteraard voor GamersNet.nl

 2.   
  Gast's avatar

  Stom volgens mij worden en wel vaker van die engelse stukjes gekopieerd 👿

 3.   
  Tha Duck's avatar

  Die ‘Engelse stukjes’ zijn quotes. Maar Tim is ontslagen omdat hij verschillende nieuwsberichten letterlijk kopiëerde van Gamer.nl.