Nog een Star Wars game

Star Wars Galaxies, Rebel Strike, KotOR, het onlangs aangekondigde Republic Commando en de mods Troopers: Dawn of Destiny (UT 2k3) en Conquest (BF 1942). De Star Wars freaks hebben het er maar druk mee, allemaal leuke Star Wars games. En het lijkt niet op te houden want de lijst is vandaag met nog een titel bijgevuld: Star Wars Battlefront, een game die op het eerste gezicht veel weg heeft van de laatstgenoemde mod Conquest voor Battlefield 1942.

In deze nieuwe First Person Shooter zal je net als in Battlefield naast de aloude benenwagen ook een van de vele star wars voertuigen gebruiken om je voort te bewegen (Tie-Fighters, X-wing en ja zelfs de immens grote AT-AT). Het spel staat voor de PC, Xbox en PS2 gepland en zal op ieder van de zojuist genoemde systemen een online functie bevatten. De online functie zal (net als in BF 1942, sorry ik kon het niet laten het spel toont dan ook veel “vergelijkingen” met die game) een belangrijk aspect van de game worden. Het zijn voorlopig nog wel even leuke tijden voor de star wars fan.

Of deze game de Conquest mod in gevaar brengt is onbekend. Hier is nog helemaal niets over bekend, maar het lijkt mij iets waar we rekening mee moeten houden. De game heeft immers veel vergelijkingen met de mod.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren