Ook Xbox verkopen schieten de lucht in!

Nadat Nintendo in zowel de VS als in Europa de Cube voor een prijs van €99,- de deur uit deed kon Microsoft ook niet uitblijven, zij releaseden ongeveer een week geleden een nieuwe Xbox bundel met een Xbox, een Controller S, de spellen Halo en Midtown Madness 3, en ook nog eens gratis 2 maanden Xbox Live uitproberen, met zo’n pakket trek je zeker mensen de winkel in.

Volgens het Britse ChartTrack zijn de Xbox verkopen in Engeland met wel 81 % gestegen, en de console van MS heeft hierdoor gelijk weer de 2e plek in de consolecharts geeisd, de Cube had de eer om hier een week te mogen staan.
Ook bracht CT de Gamecube verkopen door, deze zijn met 20 % gedaald, dit is geen goed nieuws, maar het is toch nog 7 keer zoveel als voor de prijsdaling.

Als klap op de vuurpijl kwam ook ChartTrack met de cijfers voor Nokia’s eerste handheld, de N-GAGE blijft het rampzalig slecht doen, deze week telden ze 1000 n-gage’tjes die over de toonbank gingen, wat dus betekend dat er op de verkochte N-Gage ruim 50 GBA’tjes het winkelpand verlaten.

 1.   
  Maserati2's avatar

  Zo’n pack kan je ook niet laten liggen.. ]-)

 2.   
  Humorke's avatar

  Yeah ! Microsoft did it again ]-)
  Jammer dat ik al een Xbox heb ( en die 2 games ook ) want anders zou ik die 2 maanden Live hebben 😀
  Vermits Xbox Live nog niet zonder Credit Card is, krijg ik geen Live :-s:-(