Half-Life 2 illegaal te spelen

Het lijkt wel een trend te worden: laat ergens een tech-demo van een spel slingeren zodat die in no-time op het internet staat. Het is eigenlijk een pracht vorm van reclame, want je kan van alles laten zien wat niet eens in de final version hoeft te zitten en je bouwt een lekkere hype op. Niet dat ze het expres doen hoor…

Maar goed, niets te klagen, want na Doom III en Unreal 2 heeft nu ook Half-Life 2 een illegale versie op het internet. Het is de tech-demo van de E3. Bij GN hebben we helaas nog niet de kans gehad om dit nieuws ook te bevestigen, maar van redelijk betrouwbare bronnen hebben we gehoord dat het echt waar is. Met ruim 800 MB is het in ieder geval geen kattenpis om te downloaden, zeker niet nu er nog maar een paar mirrors beschikbaar zijn die ook constant vol zitten, maar het is natuurlijk wel iets wat een hoop mensen zullen willen hebben. Dus als je echt wilt kun je hem waarschijnlijk binnenkort wel van een paar mirrors halen.

Illegaal blijft natuurlijk illegaal, dus GN steunt dit soort acties niet en we posten er ook geen links van. Als iemand dat wel doet worden ze ook meteen verwijderd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren