Sinbad: Legend of the Seven Seas komt uit op pc

Half juli wordt de animatiefilm Sinbad: Legend of the Seven Seas in de bioscoop verwacht. Dreamworks, Intel en Atari gaan van deze film een spel uitbrengen met gelijknamige titel.

Vrij uniek is dat er een film director meewerkt aan de ontwikkeling van de action/adventure game, te weten Patrick Gilmore. Hij is echter niet onbekend met games; voor hij aan de Sinbad film werkte, heeft hij tien jaar spellen ontwikkeld en geproduceerd.

“Diving back into a game production after more than three years, it’s amazing to me how much the technology has kept up. It is exciting to work with two companies that are at the forefront of advancing technology and are capable of meeting the major challenges of bringing our film to life for gamers,” zo zegt Patrick Gilmore.

Intel draagt ook een steentje bij. Het spel wordt namelijk zo gemaakt dat het de Hyper-Threading technologie (indien aanwezig) volledig kan benutten. Gamers die een processor met HT hebben, zullen een betere kwaliteit ervaren en meer details zien. Zo zie je de wind in de zeilen van het schip blazen, en ook de golven lijken echter.

Wanneer Sinbad: Legend of the Seven Seas verschijnt, is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren