Verschillende spellen uitgesteld

‘Tomb Raider: Angel of Darkness’ voor pc en Playstation2 zal waarschijnlijk niet de releasedatum van november halen. De game bevat nog te veel bugs en onvolkomenheden. Wanneer het spel uit is valt niet te zeggen, maar reken op de lente van 2003.

Verder is ‘The Getaway’ voor Playstation2 uitgesteld. Deze zal in januari te koop zijn, aldus de makers. Wéér een vertraging voor dit spel…

The Lords of the Rings zal de pc niet voor of tijdens de Kerst bereiken. Ook dit spel zal waarschijnlijk pas in 2003 te koop zijn.

Nog een game die uitgesteld is, is Rainbox Six III: Raven Shield voor de XBOX, zo hebben de makers vandaag aangekondigd. Deze game zal ook pas rond januari-februari van het volgende jaar in de winkels liggen.

En tot slot kunnen we nog langer wachten op Devil May Cry 2 voor Playstation2. Deze is ook uitgesteld tot na de kerst. hoeveel daarna is niet bekend.

Geen goed nieuws dit allemaal, maar de komende maand maakt gelukkig veel goed. Veelk toptitels staan ons op te wachten voor verschillende platformen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren