Fired! Your Final Day aangekondigd

Blackstar Interactive heeft een nieuwe game aangekondigd, met de titel: Fired! Your Final Day. Je speelt daarin Jo Bless, die zojuist ontslagen is en die de laatste dag op zijn werkplek gebruikt om zijn medewerkers eens flink terug te pakken (Jo Bless werd waarschijnlijk door dit soort gedrag ook ontslagen).

Wees niet bang voor Amerikaanse praktijken, waar zo af en toe een ex-nemer gewapend zijn ex-werknemers van het leven ontslaat, want op de screenshots lijkt het eerder dat Jo ‘onschuldige’ grappen moet uithalen, hoewel het einde van de game best wel het tot faillisement van je ex-werkgever zou kunnen zijn (pure speculaties, maar het is best een passend doel)

Fired! Your Final Day wordt ontwikkeld door ex-werknemers van Sunflower (ook ontslagen? 😉 ), die nu onder de naam 44-Entertainment games ontwikkelen. Fired! moet in september al klaar zijn en volgende maand moet er al een demo verschijnen.

  1.   
    Puck2's avatar

    Tof spel, is tenminste origineel! Grafisch ziet het er ook zeer goed uit, vast wel een ge-force 3 kaart voor nodig, op mijn Xbox kan het net denk ik…

  2.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Volgens mij kun je deze game nog op een pentium II 350 spelen.

  3.   
    Puck2's avatar

    Het ziet er grafisch net zo uit als Theme Hospital, en dat kon op een 486… en dat maakt het spel juist zo leuk!