Overwatch tussen 23 en 28 augustus gratis te spelen

Overwatch is nog altijd mateloos populair, maar online games kunnen altijd extra spelers gebruiken. Gratis weekends zijn een handig middel om dat te bereiken en komend weekend is het weer tijd om de hero shooter open te stellen aan alle belangstellenden. Op donderdag 23 augustus om 20:00 uur (Nederlandse tijd) kunnen bezitters van een pc, Xbox One of PlayStation 4 de game gratis downloaden. Tenzij je Overwatch daadwerkelijk koopt, kun je het spel tot 28 augustus om 8:59 uur (Nederlandse tijd) spelen.

Gedurende deze periode is alle content gratis beschikbaar: van de 28 Heroes (waaronder de recent geïntroduceerde Wrecking Ball, ook wel bekend als Hammond) tot de achttien maps. Ook de content uit het zomerevenement (dat eindigt op 30 augustus) is gratis vrij te spelen.

Mocht je tijdens de proefperiode besluiten de game aan je collectie toe te voegen, neem je al je voortgang uiteraard mee naar je eigen exemplaar. Wil je donderdagavond niet wachten op het downloaden van de game? Goed nieuws: op Xbox One en PlayStation 4 kun je de proefversie vast pre-loaden. Op pc is dit helaas niet mogelijk en gaat dit ook niet mogelijk zijn voordat het gratis weekend begint.

Blizzard is uiteraard ook aanwezig op de komende Gamescom, waar onder meer Overwatch aanwezig zal zijn. Gamersnet is ook op de beursvloer, dus als je geïnteresseerd bent in de toekomst van de hero shooter, houd deze website dan goed in de gaten tijdens Europa’s grootste gamebeurs!

  1.   
    someone else's avatar

    Vorig jaar zo’n gratis weekend gespeeld, inmiddels 1300u in de game… begin er niet aan

  2.   
    sjaak19832015's avatar

    Ik heb deze game al een hele poos maar ik kan er weinig zin meer in krijgen haha maar toch goed om te horen dat mensen nog steeds plezier aan deze game beleven.

  3.   
    S3MM3R's avatar

    Voor mij niet nodig omdat ik al 2 accounts heb maar zal het mijn vrienden vertellen zodat ze een keer kunnen kijken of ze het waard vinden om Overwatch te kopen! Thanks voor de info mannen!